Αντίδραση και σούπερ ταμείο για τον Θρύλο στην Πόλη!

O Θρύλος ταξιδεύει στην Τουρκία για να βγάλει αντίδραση και να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Η ήττα στο ντέρμπι – ένα σπάνιο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια της πελατειακής σχέσης – ανήκει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς Euroleague με σκοπό να δείξει σε όλους το μέταλλό του και την ποιότητά του. Άλλωστε, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που φάνηκε και στις δύο σερί νίκες κόντρα σε Εφές (75-57) και Παρτιζάν (98-94). Φυσικά λοιπόν θέλουν να διατηρηθούν στα ίδια και ακόμη καλύτερα επίπεδα προκειμένου να πετύχουν τον πρώτο απ’ τους μεγάλους στόχους της σεζόν. Την είσοδο δηλαδή στην κορυφαία ευρωπαϊκή τετράδα. Αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να πάει ξανά στο Final 4 η απόδοση αγγίζει τρελά επίπεδα!

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ξανά πληγωμένη λόγω των απουσιών των Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, όμως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Θρύλος κέρδισε τους Τούρκους έξι φορές στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους παιχνίδια και είναι δεδομένο πως μπορεί να το κάνει ξανά και να φύγει με μεγάλο διπλό από την Κωνσταντινούπολη. Το «ερυθρόλευκο» διπλό συναντάται σε απόδοση 2.50.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα, ο «Coach B» θα προσπαθήσει να φέρει το ματς στα μέτρα της ομάδας του με συγκεκριμένο τρόπο και ξεκάθαρη προσέγγιση. Ο Ολυμπιακός «δαγκώνει» φέτος στην άμυνα και διαθέτει τα κατάλληλα «εργαλεία» για να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους και να «σβήσει» τα δυνατά επιθετικά σημεία των γηπεδούχων. Το Under 76,5 πόντων της Φενέρ προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

Επιπρόσθετα, θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με ορμή και επιθετική διάθεση στο ματς. Η πρόσφατη ήττα «πλήγωσε» τον εγωισμό των παικτών του Θρύλου, που έχουν δείξει αμέτρητες φορές πως διαθέτουν τον χαρακτήρα, την εμπειρία, την κλάση και την ποιότητα για να «απαντήσουν» όπως πρέπει. Με το… μαχαίρι στα δόντια, ο Θρύλος μπορεί να βάλει από νωρίς τις βάσεις για το διπλό και το ενδεχόμενο να έχει προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου συνοδεύεται με απόδοση 2.15.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.