Στο ίδιο έργο… νικητής με σούπερ απόδοση ο Θρύλος!

Έτοιμος να τον τελειώσει ξανά: Ο Θρύλος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (20:15) με την ταμπέλα του απόλυτου φαβορί.

Ποιος Παναθηναϊκός; Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ματς, όμως γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καν αντίπαλος! Μετά τα συνεχόμενα και ανελέητα… πάρτι των προηγούμενων ετών, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξε και φέτος πως είναι καλύτερη, πληρέστερη και πως προτιμά να «μιλάει» στο γήπεδο από το να ανεβάζει τις προσδοκίες με λόγια του αέρα.

Μετά την σφαλιάρα στο Σούπερ Καπ και τη μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ για την Euroleague,ο Θρύλος θα κυνηγήσει το 3/3, που θα του δώσει και προβάδισμα για την πρωτιά στη RegularSeason της Euroleague. Οι Πειραιώτες έχουν πάρει τον αέρα των αντιπάλων τους και, παρά τις απουσίες, θα κυριαρχήσουν στο Φάληρο: Σε απόδοση 2.10 το ενδεχόμενο για νίκη του Θρύλου με χάντικαπ -9,5 πόντων.

Σε ό,τι αφορά τα ειδικά σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης, είναι ξεκάθαρη η υπεροχή του Ολυμπιακού κάτω από τη ρακέτα. Το δίδυμο των Μιλουτίνοφ – Φαλ δεν… βλέπει κανέναν και μπορούμε να περιμένουμε ένα ακόμα πάρτι από τους σέντερ του Γιώργου Μπαρτζώκα. Το over 33.5 ριμπάουντ των «ερυθρόλευκων» συναντάται σε απόδοση 1.90.

Επιπρόσθετα, θεωρείται σίγουρο πως ο «Coach B» θα ετοιμάσει ξανά εκπλήξεις για τους αντιπάλους του με το αγωνιστικό πλάνο και τις κινήσεις που θυμίζουν σκάκι από τον πάγκο. Μία από αυτές ενδέχεται να αφορά και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη: Η «κόμπρα» του Θρύλου ζει και αναπνέει γι’αυτά τα ματς και συνήθως ανταποκρίνεται εξαιρετικά, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ερχόμενος από τον πάγκο, ο διεθνής γκαρντ μπορεί να «χτυπήσει» στην αδύναμη περιφερειακή άμυνα των φιλοξενούμενων και να σκοράρει o Γ. Λαρεντζάκης περισσότερους από 7,5 πόντους, σενάριο που συνοδεύεται με απόδοση 2.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.