«Φωτιά» ο Ολυμπιακός, «καίει» στο 2.90 τον Παναθηναϊκό!

Ασταμάτητος είναι φέτος ο Ολυμπιακός στη Super League και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να δείξουν τις άγριες διαθέσεις τους και στο ντέρμπι «αιωνίων».

 

Το «Γ.Καραϊσκάκης» θα ξεχειλίζει από πάθος και οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλουν να συνεχίσουν τις επιθετικές τους παραστάσεις και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Θρύλος έχει μοναδική ευκαιρία με νίκη να πάρει αέρα έξι βαθμών από τους «πράσινους» και να εδραιωθεί στην κορυφή. Με λίγα λόγια το κίνητρο είναι στο… κόκκινο και ο επιθετικός πλουραλισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού. Φέτος οι Πειραιώτες σκοράρουν 3 γκολ ανά παιχνίδι. Απόδοση 2.20 ο Ολυμπιακός να σκοράρει Over 1.5 Γκολ στο ντέρμπι!  

 

Φόβος και τρόμος για τις αντίπαλες άμυνες είναι ο Ελ Καμπί. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού με 5 τέρματα είναι πρώτος σκόρερ στη Super League και με 21 προσπάθειες είναι ο τοπ παίκτης σε προσπάθειες για γκολ στις αντίπαλες εστίες. Αναμφισβήτητα έχει κάνει τους αντίπαλους αμυντικούς να παραμιλούν και τώρα ήρθε η σειρά του Σένκεφελντ και της παρέας του. Anytime σκόρερ Ελ Καμπί σε απόδοση 2.90!

 

Με δεδομένο ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο ντέρμπι επί ελληνικού εδάφους αναμένουμε και στις δύο πλευρές πάθος και σκληρά μαρκαρίσματα πάνω στο τερέν. Μεσοεπιθετικά ο Ολυμπιακός είναι «φωτιά και λαύρα» και με την ενέργεια που θα πάρει από τον κόσμο του θα ασκήσει πίεση στην άμυνα του «τριφυλλιού». Αυτή χωρίς τον Μάγκνουσον έχει χάσει τη σταθερότητά της. Καταλογισμός πέναλτι στο ντέρμπι σε απόδοση 2.80.  

 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.