Αγριεμένος και έτοιμος για ταμείο στη «διαβολοβδομάδα» ο Θρύλος!

Έτοιμος για νέο διπλό ο Θρύλος! Μετά την άλωση του ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός ψάχνει δεύτερη νίκη εκτός έδρας στην Euroleague αντιμετωπίζοντας την Ολίμπια Μιλάνο στην Ιταλία (21:45).

Η κούραση, οι τραυματίες και τα συνεχόμενα παιχνίδια άφησαν το στίγμα τους στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια δυσκολεύτηκε κόντρα στην ΑΕΚ, όμως στο τέλος κέρδισε και ετοιμάζεται για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στη Euroleague με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Οι Σίκμα και Ουίλιαμς – Γκος αναμένεται να επιστρέψουν και οι Πειραιώτες, ενισχυμένοι και σαφώς πιο έτοιμοι σαν ομάδα από την Ολίμπια Μιλάνο, μπορούν να στείλουν νέο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και να φτάσουν σε ακόμα ένα σπουδαίο διπλό στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Η νίκη του Ολυμπιακού στην Ιταλία συναντάται σε απόδοση 2.20.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο ότι η άμυνα θα αποτελέσει τον οδηγό του Θρύλου, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν τα προβλήματα και συμπληρωθούν όλα τα κομμάτια του φετινού «παζλ». Οι παίκτες του Ολυμπιακού μάχονται για κάθε μπάλα, παλεύουν σε όλες τις φάσεις και η εξαιρετική τακτική προσέγγιση του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να «σβήσει» τα δυνατά «χαρτιά» των γηπεδούχων και ταυτόχρονα να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας του. Στο 1.93 το ενδεχόμενο για Under 154,5 πόντων στο παιχνίδι.

Επιπρόσθετα, είναι ασφαλές να πούμε ότι το ματς θα έχει σκληρές μονομαχίες, αφού και οι δύο ομάδες διαθέτουν «κορμιά» κα παίκτες που βάζουν τα χέρια τους στη… φωτιά. Ο χαρακτήρας του ντέρμπι δίνει ακόμα ένα boost στο 1.70 που συνοδεύει το ενδεχόμενο για τον καταλογισμό ενός τουλάχιστον αντιαθλητικού φάουλ στην αναμέτρηση.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.