Έτοιμος να μας στείλει ταμείο με νέο πάρτι ο Θρύλος!

Έτοιμος να τον… τελειώσει ξανά, όπως έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια! Μετά το απίστευτο πάρτι στον τελικό του Σούπερ Καπ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (21:15) θέλοντας να του στείλει ακόμα ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Τα λόγια έμειναν… λόγια στη Ρόδο και η καλύτερη ομάδα απάντησε στο γήπεδο: Με μία πραγματικά τρομερή εμφάνιση σε όλα τα επίπεδα, ο Θρύλος διέλυσε ξανά τον Παναθηναϊκό με το εντυπωσιακό 75-51 και κατέκτησε την πρώτη κούπα της σεζόν.

Το Σούπερ Καπ ήταν μόνο η αρχή για την ομαδάρα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που είναι αποφασισμένη φέτος να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου και στην Euroleague, ώστε να πάρει – επιτέλους – αυτό που αξίζει με βάση την καταπληκτική της εικόνα την τελευταία διετία. Μάλιστα, το να καταφέρει να βρεθεί ξανά στο Final 4 της Euroleague προσφέρεται σε θρυλική απόδοση!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης έστειλε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα και το timing είναι εξαιρετικό για τους Πειραιώτες: Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ψυχολογία μετά την εύκολη νίκη στη Ρόδο, ενώ και το απίστευτο 17-1 στα τελευταία 18 ντέρμπι δείχνει ξεκάθαρα την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Με φόρα από το Σούπερ Καπ και με «όπλο» την παρουσία παικτών που γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτά τα ματς, ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει ξανά τον Παναθηναϊκό και να τον… τελειώσει από νωρίς. Το ενδεχόμενο για διπλό από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε απόδοση 1.98.

Οι Πειραιώτες έχουν πάρει τον αέρα των αντιπάλων τους και το μεγάλο όπλο της ομοιογένειας και της χημείας αναμένεται να παίξει από νωρίς σημαντικό ρόλο στο ματς. Ο Ολυμπιακός ξέρει τι πρέπει να κάνει και μπορεί να «χτίσει» από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη: Στο 1.89 η νίκη των «ερυθρόλευκων» στην 1η περίοδο της αναμέτρησης.

Με βάση τα παραπάνω και με όσα είδαμε στη Ρόδο, είναι προφανές ότι οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν την ικανότητα να κυριαρχήσουν από το τζάμπολ μέχρι και την τελευταία κόρνα. Με ψυχολογία, σωστό πλάνο και πάθος, ο Ολυμπιακός θα «βγάλει» το ματς ως οδηγόςκαι το διπλό από το ημίχρονο συναντάται σε απόδοση 3.00.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.