Ο αγριεμένος Θρύλος πληρώνει και στα Γιάννενα!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννινα κόντρα στον ΠΑΣ (20:30) θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή της Super League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα με 5 νίκες σε 6 αγώνες και μάλιστα με επιβλητικές εμφανίσεις, καθώς μετά και το 4-1 επί του Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε το 5/5 στο Φάληρο με 18-1 τέρματα!

Οι αήττητοι στο πρωτάθλημα Πειραιώτες φιγουράρουν στην κορυφή (16 βαθμοί) και φυσικά θέλουν να συνεχίσουν να κοιτάζουν αφ’ υψηλού τους ανταγωνιστές τους, συνδυάζοντας με «τρίποντο» την πρώτη εξόρμηση της σεζόν στην επαρχία.

Το κίνητρο για νίκη είναι μεγάλο, σε μία έδρα όπου πέρσι ο Ολυμπιακός είχε υποστεί σοκαριστική ανατροπή, χάνοντας το «τρίποντο» (2-2) παρότι είχε προηγηθεί με 2-0, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Ήπειρο έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-2 το 2021), μένοντας τέσσερις φορές στην ισοπαλία.

Ωστόσο σε 9/11 φετινά επίσημα παιχνίδια η ομάδα του Μαρτίνεθ σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, ενώ σε 7/11 έχει σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 45λεπτο o Ολυμπιακός προσφέρεται στο 1.84, ενώ στο 2.45 είναι η απόδοση για γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Βασικός εκτελεστής ο Ελ Καμπί των 9 γκολ συνολικά, ο οποίος σκοράρει σε 5 σερί παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο 2.50 να σκοράρει ξανά ο Μαροκινός επιθετικός.

Ο ΠΑΣ που προέρχεται από δύο σερί ήττες (1-3 από ΠΑΟΚ, 3-2 από Πανσερραϊκό) έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε έξι αγώνες και έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του, πριν αντιμετωπίσει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (19 τέρματα, 3.1 ανά αγώνα). Η «ερυθρόλευκη» νίκη σε συνδυασμό με Over 2.5 γκολ είναι στο 2.40.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.