Superleague: Οι αποδόσεις για πρωταθλητή χειμώνα

Το πέρας των πρώτων τριών αγωνιστικών της Superleague είναι γεγονός από το βράδυ της Κυριακής. Με εξαίρεση τον ΠΑΟΚ που γνώρισε εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ, οι υπόλοιποι «μεγάλοι» της Λίγκας πήραν εύκολες ή δύσκολες νίκες και συνεχίζουν την πορεία τους.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος και αήττητος με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Δύο νίκες έχει ο Παναθηναϊκός, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο, μετά και την αναβολή της 1ης αγωνιστικής και της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Δύο παιχνίδια έχει και η ΑΕΚ, έχοντας όμως μία ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό και τη δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί του Βόλου.

Πρακτικά απομένουν άλλες 10 αγωνιστικές για να μάθουμε τον πρωταθλητή χειμώνα στη Superleague και η Novibet έχει ανοίξει μία ειδική αγορά με ενδιαφέρουσες αποδόσεις.

Βγήκαν οι αποδόσεις για τα στατιστικά του Ποντένσε στη Superleague

Φαβορί ο Ολυμπιακός

Πρώτο φαβορί για να αναδειχθεί σε πρωταθλητή χειμώνα στη Superleague είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Novibet. Ειδικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απόδοση 1,80 για την κατάληψη της 1ης θέσης μετά τις πρώτες 13 αγωνιστικές της σεζόν.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας ο Παναθηναϊκός σε απόδοση 2,60. Οι «πράσινοι» μετά από έξι αγώνες στα προκριματικά του Champions League, διατηρούν το αήττητο στο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να έχουν γκολ στο παθητικό τους. Αξίζει να αναφέρουμε πως το «τριφύλλι» έχει εντός τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και εκτός το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτό με τον Άρη.

Τρίτη ομάδα στις αποδόσεις για τον πρωταθλητή χειμώνα της Superleague είναι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ. Το μέτριο ξεκίνημα της «Ένωσης» φέρνει την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πιο χαμηλά, παρά το γεγονός ότι είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, είναι ακόμα πιο χαμηλά, στην 4η θέση αλλά με απόδοση 21,00, μετά και την ήττα απο τον ΟΦΗ που τον άφησε σε απόσταση από τους υπόλοιπους διεκδικητές της κορυφής.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις