Πετάει «φωτιές» στο 2.70 και στο Βελιγράδι ο Θρύλος!

Ο Θρύλος αποτύπωσε από το πρώτο παιχνίδι τη διαφορά δυναμικότητας που έχει με την Τσουκαρίτσκι και θα το επαναλάβει και στο Λέσκοβατς.  Οι «ερυθρόλευκοι» με το 3-1 στο Φάληρο βρίσκονται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα δείξουν την κλάση τους και στη ρεβάνς.

Οι Πειραιώτες επιθετικά πετάνε ήδη φωτιές. Στην άμυνα των Σέρβων έβαλαν τρία γκολ και θα μπορούσαν και περισσότερα, ενώ την Κυριακή διέλυσαν τον Ατρόμητο πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα στη 2η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Μαρτίνεθ δεν θα βγάλουν το πόδι από το γκάζι και η άμυνα της Τσουκαρίτσκι δεν δείχνει ικανή να σταματήσει την επιθετική ορμή του Θρύλου! Σε απόδοση 2.50 η νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με το Over 2.5.

Το γεγονός ότι οι Σέρβοι θα παίξουν με άγνοια κινδύνου και ουσιαστικά από μόνοι τους παραδέχονται ότι οι ελπίδες τους για να ανατροπή είναι μηδαμινές «φωτογραφίζει» ανοιχτό ματς από το πρώτο 45λεπτο. Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.70!  

Μεσοεπιθετικά οι «ερυθρόλευκοι» μοιάζουν ασταμάτητοι στα τελευταία παιχνίδια τους. Ο Γιώργος Μασούρας είναι μέσα σε όλες τις φάσεις δημιουργεί και εκτελεί, ενώ απέναντι στον Ατρόμητο σκόραρε δύο γκολ. Ο Έλληνας εξτρέμ στην έδρα της Τσουκαρίτσκι θα κυνηγήσει το πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό γκολ και με βάση τα κέφια που βγάζει είναι ικανός να το πετύχει. Anytime σκόρερ Μασούρας σε απόδοση 3.60!

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.