StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 12/4)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ - ΝΑΠΟΛΙ (22:00): Τη Μίλαν δεν μπορείς να την «πιάσεις» πουθενά φέτος. Σε μία σεζόν που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και που δεν μπόρεσε καν να διεκδικήσει τον τίτλο, πάει και βάζει 4 γκολ (4-0) στη Νάπολι μέσα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»! Και λίγες μέρες μετά, δεν μπορεί να κερδίσει, στο Μιλάνο, την Έμπολι (0-0). Ήταν καλύτερη, είχε δοκάρι με τον Φλορέντσι στο 76’, ακυρωθέν γκολ με τον Ζιρού στο 89’, αλλά «πέταξε» δύο βαθμούς. Δύο βαθμοί που μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικοί στη «μάχη» που δίνει να κρατήσει μία θέση στην 4άδα. Στο Champions League, απέκλεισε στους «16» την Τότεναμ με συνολικό σκορ 1-0! Έγιναν δύο πολύ κλειστά και σκληρά παιχνίδια και οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Οι λεπτομέρειες και το γκολ του Μπραχίμ Ντίας στον πρώτο αγώνα, στο Μιλάνο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «ροσονέρι» έκανε ματσάρα (1 γκολ, 1 ασίστ) στο προ 10ημέρου παιχνίδι με τη Νάπολι στο πρωτάθλημα και μαζί με Λεάο (2 γκολ) και Σαλεμέικερς (1 γκολ) έκαναν ό,τι ήθελαν την άμυνα των «παρτενοπέι». Αμφίβολος δίνεται ο Καλουλού (στόπερ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ - ΝΑΠΟΛΙ (22:00): Η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας 2-1 τη Λέτσε εκτός έδρας. Δυσκολεύτηκε, βέβαια, έπαιξε σε χαμηλό ρυθμό και γενικά δεν ήταν ο εαυτός της. Ήταν επηρεασμένη από το βαρύ 4-0 με το οποίο έχασε στο γήπεδό της από τη Νάπολι ή είχε το μυαλό της στο ματς του Champions League; Και τα δύο μπορεί να ισχύουν, έστω και αν «επιτρέπεται» μία σχετική χαλάρωση (στο πρωτάθλημα) μετά την εκπληκτική σεζόν που έχει κάνει ως τώρα. Βλέπετε, 9 αγωνιστικές πριν το φινάλε στη Serie A’, είναι στο +16 από τη (2η) Λάτσιο, κοινώς δεν γίνεται να χαθεί ο τίτλος. Στην Ευρώπη, τώρα, δεν «σηκώνει» καμία τέτοια χαλαρότητα. Όπως και να ‘χει, στον προηγούμενο γύρο, ήταν επιβλητική και απέκλεισε με δύο νίκες την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 2-0 στη Γερμανία, 3-0 στην Ιταλία. Σε αυτά τα ματς, ο πρώτος της σκόρερ, Όσιμεν (φορ), πέτυχε 3 τέρματα (1 εκτός, 2 εντός), αλλά τώρα θα λείψει. Για την ακρίβεια, στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το πρόβλημα στην επίθεση μεγαλώνει αν υπολογίσουμε ότι θα λείψει και ο Σιμεόνε, ενώ ο Ρασπαντόρι προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα και υπολογίζεται.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΕΛΣΙ (22:00): Ήττα η οποία την αφήνει ακόμα πιο μακριά από την Μπαρτσελόνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η βασίλισσα, λίγες μέρες μετά την τεσσάρα για το Κύπελλο απέναντι στην Μπάρτσα, φαίνεται πως έμεινε στις... δάφνες εκείνης της βραδιάς. Η Βιγιαρεάλ το εκμεταλλεύτηκε και με ανατροπή στο Μπερναμπέου πήρε τη νίκη με 3-2 με τον Τσικουέζε να... βγάζει μάτια. Δεν είναι μεγάλο το κόστος για τη Ρεάλ, αφού πλέον κανείς δεν πιστεύει στο πρωτάθλημα, αντίθετα υπάρχει μπροστά ο μεγάλος στόχος του Champions League και της διατήρησης των σκήπτρων στην Ευρώπη. Ενώ υπάρχει και το Κύπελλο. Ο Αντσελότι έκανε rotation το Σάββατο στο πρωτάθλημα προκειμένου να έχει φρέσκους όλους τους ποδοσφαιριστές του για τη μεγάλη μάχη του πρώτου σημερινού προημιτελικού. Εκτός είναι μόνο ο αριστερός μπακ Μεντί, από 'κει και πέρα δεν έχει προβλήματα ο Ιταλός προπονητής

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΤΣΕΛΣΙ (22:00):  Νέα ήττα και η κατηφόρα συνεχίζεται για την Τσέλσι. Στο πρώτο παιχνίδι του - υπηρεσιακού - Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο των μπλε, εκείνοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Γουλβς και παραμένουν μακριά και από τα καλά αποτελέσματα και από τις καλές εμφανίσεις. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος η Τσέλσι εδώ και καιρό, παρελθόν αποτελεί ο Πότερ, αναζητείται ο επόμενος που θα οδηγήσει την ομάδα σε νέα εποχή. Ο Τούχελ, που ήταν ένας από τους στόχους, έκλεισε στην Μπάγερν. Φυσικά ο στόχος του Champions League και της πρόκρισης στα ημιτελικά είναι εδώ και είναι σημαντικός, πλην όμως και δύσκολος. Καθώς η Ρεάλ είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης κι εκείνη που τους άφησε και πέρσι εκτός. Σημαντικές απουσίες για την Τσέλσι, αφού παραμένουν εκτός ο στόπερ, Τιάγκο Σίλβα, ο επιθετικός χαφ Μάουντ, ο εξτρέμ Στέρλινγκ και ο επιθετικός Μπρόγια.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένιςκαι NBA.