Προγνωστικά Δευτέρας: Σκόρερ στην Superleague, γκολ στο «Θεράμικα»

Στο Δευτεριάτικο κουπόνι ΟΠΑΠ η δράση επικεντρώνεται στην Ελληνική Superleague και την Ισπανική Λα Λίγκα. To Betmarket.gr ξεχώρισε 2 αναμετρήσεις από αυτές τις κατηγορίες και έχει την ανάλυση τους και τα προγνωστικά στοιχήματος.

Λαμία - Ιωνικός

Η Λαμία έρχεται από μία μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου και αυτό σίγουρα θα τόνωσε την ψυχολογία της. Έκανε εκτεταμένος ροτέισον μεσοβδόμαδα και κατάφερε να πάρει και δεύτερη νίκη κόντρα στον Απόλλων Παραλιμνίου (4-2). Το κύπελλο όμως πέρασε και τώρα έχει την μάχη της παραμονής, καθώς υποδέχεται τον ουραγό της Superleague και δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας. Με την έλευση Παντελίδη έχουν έρθει σημαντικές προκρίσεις στο κύπελλο, όμως στο πρωτάθλημα μετρά δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και το επιθετικό πρόβλημα παραμένει.

Ο Ιωνικός είναι ουραγός στη βαθμολογία και παρά το γεγονός πως ήταν αρκετά καλός και προηγήθηκε κόντρα στην ΑΕΚ, τελικά υπέκυψε και δέχθηκε την ανατροπή. Η ήττα έφερε και την απομάκρυνση του Σπανού, ο οποίος φεύγει από την ομάδα σαν φίλος. Νέος τεχνικός θα είναι ο Γρηγορίου, ο οποίος αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής. Το πρώτο παιχνίδι του νέου προπονητή μπορεί να χαρακτηριστεί και... εξάποντο, καθώς είναι κόντρα στην ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Γούλερι και Σεμπά δείχνουν να συνεργάζονται εξαιρετικά και έχουν δώσει αρκετές ελπίδες επιθετικά στους φιλοξενούμενους.

Ντέρμπι παραμονής στη Superleague και τα περιθώρια έχουν στενέψει. Σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με νίκη εδώ θα καταδικάσουν σε μεγάλο βαθμό τον αντίπαλο. Ο Ιωνικός έρχεται από συνεχόμενες ήττες και έχει ανάγκη από ένα ξέσπασμα, ενώ θα είναι με νέο προπονητή στον πάγκο. Αναμένεται πάντως ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του ματς και τους φιλοξενούμενους να απειλούν περισσότερο με αντεπιθέσεις. Σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, όμως μεγαλύτερη είναι η ανάγκη τους να μην ηττηθούν. Έτσι, στις στοιχηματικές επιλογές της Superleague ξεχωρίζει η ισοπαλία, σε απόδοση 3.10 (Bwin).

Ακόμη, αρκετά εντυπωσιακός είναι Γούλερι του Ιωνικού. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των φιλοξενούμενων διαθέτει φοβερή ταχύτητα και στις δύο πρώτες αναμετρήσεις του δημιούργησε αξιώσεις για να σκοράρει. Η ομάδα του επιλέγει συχνά τις αντεπιθέσεις και το γεγονός πως είναι πολύ γρήγορος τον κάνει ιδανικό για αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Η επιλογή να σκοράρει βρίσκεται στο 4.33 (Bet365).

Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο

Η Βιγιαρεάλ παρουσιάστηκε εξαιρετική για ακόμα μία φορά στο ανακαινισμένο της γήπεδο και κέρδισε με 1-0 τη Χιρόνα. Μονότερμα το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από την αντίπαλο της. Δείχνει να ξεπέρασε τον αποκλεισμό σοκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης (προηγήθηκε 2-0 και εν τέλει ηττήθηκε με 3-2).

Δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα για τη Βαγιεκάνο στο πρωτάθλημα μετά την επανέναρξη, αυτή τη φορά με 2-0 από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Γενικότερα η εικόνα του συνόλου του Ιραόλα δεν ήταν καλή και βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω στο σκορ από το πρώτο μέρος, μη μπορώντας να αντιδράσει. Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως μακριά από το Βαγιέκας παίζει αρκετά καλά, αφού διατηρεί αήττητο στην πρόσφατη τετράδα αγώνων της, ενώ βρίσκει σταθερά δίχτυα.

Τα Κίτρινα Υποβρύχια αγωνίζονται ελεύθερα στο Θεράμικα δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις, όμως παράλληλα δέχονται εύκολα φάσεις λόγω προβλημάτων στο αμυντικό τους τρανζίσιον. Ικανότατη στην κόντρα-επίθεση η Βαγιεκάνο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα του Κίκε Σετιέν, αλλά δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Επιλογή μας το Goal/Goal στο 1,90 από τη Fonbet.

Betmarket Επιλογές

19:30 - Λαμία - Ιωνικός - Anytime σκόρερ Γούλερι (4,33)

22:00 - Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο - Goal/Goal (1,90)