Τέλος 2ου γύρου, τα πράγματα σοβαρεύουν

Ακόμα επιστροφές δεν έχουμε, όμως τα τρία μακροχρόνια μας «τρέχουν» και αρκετές σημειώσεις έχουν κρατηθεί στα αυτά τα πρώτα παιχνίδια του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Δύσκολος ο στοιχηματισμός σε αυτήν την πρώτη φάση και οι λόγοι είναι αρκετοί, τους οποίους θα αναλύσουμε αύριο και μεθαύριο, όπου θα υπάρξουν κανονικά στήλες.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σήμερα τελειώνει ο δεύτερος γύρος και από τις 27 Δεκεμβρίου μπαίνουν στον 3ο γύρο, που ουσιαστικά πλέον σημαίνει ότι σοβαρεύουν αρκετά τα πράγματα. Οκτώ παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα, όπου υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον.

Πρώτο μονοπάτι - Στην αναμονή ο Σούταρ

Ένα παιχνίδια έμεινε από το πρώτο μονοπάτι, για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Ο Νοπερτ υποδέχεται τον Κάμερον. Ο νικητής τους παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει τον Σκωτσέζο Σούταρ. Προσωπικά θεωρώ πως η διαφορά Νόπερτ με Κάμερον είναι τεράστια. Αν ο Νόπερτ κάνει τα πολύ βασικά, τότε θα περάσει ένα πολύ ήσυχο βράδυ. Το να νικήσει ο Νόπερτ και ταυτόχρονα να έχει τα περισσότερα 180άρια αλλά και το μεγαλύτερο check out, πληρώνει 2,00, το 3-0 σκορ πληρώνει 2,10. Τα βρίσκω εξίσου πιθανά και τα δύο. Ο Κάμερον δεν με έπεισε στο πρώτο του παιχνίδι, παρότι νίκησε. Σε ένα κακό ματς, ήταν ο λιγότερο κακός.

Δεύτερο μονοπάτι - Η ευκαιρία του Σίντλερ

Δύο παιχνίδια έμειναν από το δεύτερο μονοπάτι για να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος γύρος. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Σίντλερ υποδέχεται τον Λούκμαν και η αλήθεια είναι πως είναι η ευκαιρία του Γερμανού για να προκριθεί. Πολύ σταθερός ο Γερμανός καιρό τώρα, αν καταφέρει να φτάσει τα κανονικά του στάνταρ, τότε θα επικρατήσει. Νίκη Σίντλερ, περισσότερα 180άρια αλλά και μεγαλύτερο check out πληρώνει 3,75.

Στο έτερο παιχνίδι του συγκεκριμένου μονοπατιού ο Cullen υποδέχεται τον Evans. Περιμένω ένα σούπερ παιχνίδι, με πολύ καλό average. Δύο παίκτες ρυθμού που σκοράρουν ακατάπαυστα. Τον ρυθμό του Έβανς δεν τον έχει άλλος στο τουρνουά και ο Cullen σίγουρα θα προσαρμοστεί. Το over8,5 180ies πληρώνει 2,10.

Τρίτο μονοπάτι - Τετράδα που διασταυρώνεται

Από το τρίτο μονοπάτι έχουμε δύο παιχνίδια, τα οποία τυχαίνει να διασταυρώνονται. Αυτό σημαίνει ότι οι νικητές των παιχνιδιών θα παίξουν μεταξύ τους. Το πώς πέρασε ο Χέντρικς τον περασμένο γύρο, ούτε ο ίδιος δεν το γνωρίζει μάλλον. Από τα κάκιστα παιχνίδια του τουρνουά. Πιστεύω ο Ντόλαν εύκολα ή δύσκολα θα περάσει το εμπόδιο του Χέντρικς. Στο έτερο ματς ο Clayton θα έχει λογικά εύκολο έργο απέναντι στον Ολλανδό Van Trijp.  Το combo νικης, most 180ies και μεγαλύτερου check out πληρώνει 3,40 για τον Ουαλό.

Τέταρτο μονοπάτι – Ναι μεν φαβορί… αλλά

Τρία παιχνίδια από το 4ο μονοπάτι ολοκληρώνουν και εδώ τον δεύτερο γύρο. Όλα τα παιχνίδια είναι μεσημεριανά και η αλήθεια είναι ότι δεν κατέληξα σε κάποιο bet. Ο Ντόμπι απέναντι στον Κλίρμεϊκερ είναι εντελώς ανοιχτό και η αλήθεια είναι το 4άρι του Κλίρμεϊκερ με… προκαλεί. Παρόλα αυτά θα το αφήσω. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Άντερσον.

«Σκληρό καρύδι» αναμένεται να αποδειχθεί ο Λαμπανάουσκας απέναντι στον Ρος Σμιθ. Και εδώ οι αποδόσεις αδικούν τον Λιθουανό, που έχει δείξει ψυχρό κεφάλι σε κρίσιμα σημεία των τουρνουά. Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Van Duivenbode.

Πρεμιέρα του Cross που θα αντιμετωπίσει τον Williams και το να μιλήσουμε για φαβορί νομίζω περισσεύει. Δεν θα ήθελα να πάω και σε κάποιο ποντάρισμα, αφού περιμένω να δω σε τι κατάσταση είναι ο Rob Cross μετά το επιτυχημένο Grand Slam.

Betmarket Επιλογές

Μονό:

23/12 – 23:00 – Clayton – Van Trijp : Combo Clayton win – Most 180ies – highest check out (3,40)