ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming: Ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε δύο αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αφού πρώτα γνώρισε εντός έδρας απώλεια (2-3) από τον Βόλο, πριν μείνει στο 0-0 με τον Αστέρα, στην Τρίπολη. Με την ομάδα να μην διανύει την καλύτερη φάση της, στη σεζόν, παρά το μέτριο σερί 3-2-3 στη Σούπερ Λιγκ, ήρθε μεσοβδόμαδα και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Καλαμάτα. Μετά το τελικό 2-2, ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι, με τη «Μαύρη Θύελλα» να επικρατεί με 4-3 (επιμέρους) στη διαδικασία και να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σήμερα, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, αν και ακόμη τα κενά που εμφανίζει ειδικά στην άμυνα είναι αρκετά, και τον δυσκολεύουν σε κάθε παιχνίδι.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με έναν βαθμό στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, σε ένα γκρουπ με Ναντ, Φράιμπουργκ και Καραμπάκ. Στο τελευταίο ματς στην έδρα της Καραμπάκ,  μπόρεσε να φύγει με το 0-0 και έτσι έχει ακόμη ελπίδες, όμως η ερχόμενη αναμέτρηση στα μέσα της άλλης εβδομάδας είναι πολύ κρίσιμη στη μάχη που θα δώσει για την 3η θέση και τη συνέχεια στο Κόνφερενς Λιγκ. Με αυτό στο μυαλό τους, και μετά τη βαριά απώλεια (1-2) από τον ΠΑΟΚ, οι Πειραιώτες ταξιδεύουν σήμερα στο Αγρίνιο,  με στόχο να μην χάσουν άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα, ενώ σε λίγες αγωνιστικές ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 του Σαββάτου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Μίτσελ: «Σκληρό αποτέλεσμα για όσα δείξαμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίτσελ:

-Μετά το παιχνίδι με την Καραμπάγκ είχατε δηλώσει ότι ο Ολυμπιακός κάνει βήματα προς τα εμπρός και ότι γιατρεύει μία αρρώστια που έχει η ομάδα. Με αυτήν την ήττα έκανε βήματα προς τα πίσω;

«Πάντα όταν δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι είναι ένα βήμα πίσω. Ξέρουμε τι σημαίνει μία ήττα για τον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο η νίκη».

-Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και αν πιστεύει ότι είναι μία κατάσταση που ανατρέπεται. Επίσης θα θέλαμε να μας σχολιάσετε τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο σας σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

«Ξέρω τι σημαίνει να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Είναι απίστευτο πως ο Ολυμπιακός μέσα σε οχτώ αγωνιστικές είναι σε αυτή την κατάσταση. Ήταν σε αυτήν όμως από την αρχή του πρωταθλήματος. Όσο για τις αποδοκιμασίες πρέπει να τις σεβαστούμε και να τις δεχτούμε. Πρέπει να τον βλέπει αλλιώς και ψάχνει να βρει ποιος είναι ο υπεύθυνος ανάμεσα στους παίκτες και τους προπονητές. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δεχτούμε τις αποδοκιμασίες. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Το αποτέλεσμα είναι σκληρό δεδομένων των ευκαιριών που δημιουργήσαμε. Στον Ολυμπιακό ξέρεις πως είναι τα πράγματα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το δεχτείς».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

-Μήπως ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να καταλήξει σε μία ενδεκάδα για να βρει χημεία;

«Συμφωνώ μαζί σας. Και θα ήθελα πολύ να παίζω με την ίδια ενδεκάδα, όμως έχουμε τραυματίες. Την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε τον Σισέ. Είμαστε μία ομάδα που παίζει με άλλη ενδεκάδα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και με άλλη στην Ελλάδα. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να δώσουμε χρόνο στον Χάμες για να βρούμε μία σταθερή ενδεκάδα. Συμφωνώ ότι θα ήθελα να παίζουμε με την ίδια ενδεκάδα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming| Λινκς για το παιχνίδι...
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |