ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ LiveStreaming: Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς έχει την εμπειρία ώστε να γνωρίζει τις δυσκολίες της προκριματικής διαδικασίας, όμως σε πρώτη φάση μονομαχεί με τη Μακάμπι Χάιφα από το Ισραήλ. Έδωσε δυνατά φιλικά στην προετοιμασία της, γνωρίζοντας τέσσερις ήττες σε οκτώ αγώνες. Τελευταία ήρθε η απώλεια (1-2) από τον Αρη, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει της Άλκμααρ. Η ομάδα είναι ενισχυμένη και στοχεύει σε αποτέλεσμα απόψε, αφού μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Μακάμπι, πρέπει να κλειδώσει την πρόκριση μπροστά στο κοινό του, στο Φάληρο. Στο περασμένο ματς, η ισοφάριση ήρθε στα τελευταία λεπτά με τυχερό τρόπο, αφού ένα περίεργο σουτ κατέληξε στα δίχτυα του Βατσλίκ. Ο σοβαρός Ολυμπιακός μπορεί να κάνει σπουδαίο ματς και να φτάσει σε νίκη-πρόκριση στο «κάστρο» του.

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης, στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα φιλικά προετοιμασίας δεν μπόρεσε να φτάσει σε νίκη, αν και δεν αντιμετώπισε ομάδες-θηρία. Πρώτα ηττήθηκε με 0-1 από τη Μαλίν, στη συνέχεια με το ίδιο σκορ (0-1) από τη Φιτέσε. Πριν από μία εβδομάδα ηττήθηκε στον τελικό Σούπερ Καπ Ισραήλ, από την Κυπελλούχο Χάποελ Μπερ Σεβά που ήταν πιο εύστοχη στη διαδικασία των πέναλτι. Στο πρώτο παιχνίδι έδειξε μερικά καλά στοιχεία, ενώ ευτύχησε να ισοφαρίσει στο τέλος με ένα σουτ που πήρε περίεργη τροχιά. Δεν έχει την εμπειρία και το σθένος να αντέξει σε μια τόσο δυνατή έδρα, κόντρα στον πολύπειρο Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Χάιφα είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ LiveStreaming| Εμβιλά: «Να μπούμε δυναμικά»

Στο κομμάτι της αποφασιστικότητας που πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα, εστίασε ο Γιαν Εμβιλά στη συνέντευξη Τύπου. «Το πρώτο που θα παίξει ρόλο είναι η αποφασιστικότητα, να μπούμε δυναμικά. Χρειάζεται επίσης ενότητα, να είμαστε δεμένοι και συμπαγείς, μιλάω για όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο. Θα πρέπει να δείξουμε όλοι μία ενότητα, να παίξει ο καθένας το ρόλο του, να βοηθήσει την ομάδα για να δείξει τον καλύτερο εαυτό της στο γήπεδο. Όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Για το αν θα παίξει ρόλο ποια από τις δύο ομάδες θα έχει τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και αν θα δούμε διαφορετική εικόνα σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα: «Αυτό μπορεί να το απαντήσει καλύτερα ο προπονητής που θα σας μιλήσει μετά. Στο πρώτο ματς δεν πήγαμε καλά, ήμασταν κατώτεροι του επιπέδου μας, αύριο θα πρέπει να είμαστε διαφορετικοί στην κατοχή και στην αποφασιστικότητα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος και να κάνουμε ένα ποιοτικότερο παιχνίδι».

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Για τη μεταγραφή του Χουάνγκ και αν έχει άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και αν μπορεί να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή, θέση που αγωνίζεται και αυτός: «Δεν έχω να πω κάτι που να μην έχει σχέση με το ματς. Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο ενώ δεν είμαι και ο αρμόδιος. Οτιδήποτε δεν έχει σχέση με τον αγώνα με την Μακάμπι δεν μπορώ να το σχολιάσω».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ LiveStreaming| Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |