Συνταγή που δίνει προκρίσεις δεν... αλλάζει

Τελείωσαν τα ψέματα για τη Μακάμπι Χάιφα! Μπορεί το τυχερό γκολ του Χαζίζα στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα να την κράτησε ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης, ωστόσο απόψε κουμάντο κάνει ο Θρύλοςστο… καυτό «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι»μετά το 1-1 στο Ισραήλ, είναι αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν τη νίκη και να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Όπως αναμενόταν, ο ρόλος του φαβορί είναι στην πλευρά των γηπεδούχων, με τις τιμές του άσου να κυμαίνονται στο 1.71.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς με δεδομένο ότι στο Ισραήλ έπαθαν και έμαθαν αναμένεται να… φάνε σίδερα μπροστά στο «ερυθρόλευκο» κοινό. Το μηδέν στην άμυνα αποτελεί πλέον βασικό συστατικό για την πρόκριση και το No Goal προσφέρεται στο 1.72.

Η καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί από τους φίλους του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να μην επηρεάσει την σαφώς πιο άπειρη στη διοργάνωση Μακάμπι Χάιφα. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Μπάρακ Μπακχάρ έχει παίξει μόλις δύο φορές στους ομίλους της διοργάνωσης. Ξέχωρα από αυτό, πρέπει να σημειωθεί και το εντυπωσιακό σερί του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οΜαρτίνς με τον Ολυμπιακό μέτρα οκτώ προκρίσεις και μόλις έναν αποκλεισμό, αυτόν της περασμένης σεζόν, κόντρα στη Λουντογκόρετς στα πέναλτι. Σε σύνολο 19 αγώνων στα προκριματικά αριθμεί 12 νίκες και 7 ισοπαλίες, διάστημα στο οποίο σημείωσε 37 τέρματα, δεχόμενος μόλις 10!

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την διαφορά εμπειρίας και τον παράγοντα έδρα οδηγούν στο εξής ειδικό στοίχημα, με την βοήθεια και του BetBuilder: 1 ημ./1 τελ., Ολυμπιακός μηδέν παθητικό & σκόρερ Ελ Αραμπί σε απόδοση 6,00!

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από τον αγώνα μπορεί κάποιος να βρει μπορεί combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των πρώτων τερμάτων, ενισχυμένες αποδόσεις, αγορές με 0% γκανιότα*, στατιστικές επιλογές (φάουλ, κόρνερ, κάρτες, πέναλτι κ.ά.) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων που αφορούν όλα τα ενδεχόμενα ενός νοκ άουτ αγώνα (παράταση, πέναλτι κ.ά.).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.