Στοίχημα | BetMarket: Επιλογές Αξίας σε Λίβερπουλ, Μόναχο και Λισαβόνα

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα με την με την πρώτη τετράδα των (επαναληπτικών) αγώνων της φάσης των «16». Δύο παιχνίδια σήμερα και δύο αύριο, με αυτήν της Μαδρίτης ανάμεσα σε Ρεάλ και Παρί Σεν Ζερμέν να ξεχωρίζει.

Οι ειδικές αγορές προσφέρουν επιλογές. Πάμε να τις δούμε.

Προγνωστικά Λίβερπουλ – Ιντερ

Μου αρέσει αρκετά το over1,5 τάκλιν του Σκρίνιαρ στην αναμέτρηση του «Ανφιλντ». Θεωρώ πως οι γρήγοροι μεσοεπιθετικοί της Λίβερπουλ θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ να χρειαστεί να επέμβει τουλάχιστον 2 φορές με ένα… τάκλιν!

Κάτι που χρειάστηκε να κάνει 4 φορές στην πρώτη αναμέτρηση του Μιλάνου με τους «Κόκκινους», 2 κόντρα στην Σασουόλο για το πρωτάθλημα, 3 απέναντι στην Μίλαν για το Κύπελλο και μία στην τελευταία αναμέτρηση με την αδύναμη Σαλερνιτάνα.

Στο 2.00 της Novibet η συγκεκριμένη επιλογή.

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ

Ξεκάθαρη αξία στο 1.88 της Novibet το ενδεχόμενο να δούμε Μπάγερν και Σάλτσμπουργκ να σκοράρουν στο Μόναχο. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους έχουν τέρματα, η Σάλτσμπουργκ δεν θεωρώ πως θα το… φοβηθεί, καθώς το ότι βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι από μόνο του μία μεγάλη επιτυχία.

Η Μπάγερν δεν πατάει ιδιαίτερα καλά τελευταία, αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην άμυνα και την εστία της να παραβιάζεται στα 6/7 πιο πρόσφατα. Ακόμα και απέναντι στην ουραγό και χειρότερη ομάδα της Bundesliga δεν τα κατάφερε.

Κομβικό βήμα ανόδου

Στην 2η κατηγορία της Πορτογαλίας περίμενα λίγο παρακάτω από το 1.95 της Interwetten τον άσο της φορμαρισμένης πρωτοπόρου, Κάσα Πία (εδρεύει στην Λισαβόνα).

Η Κάσα Πία με νίκη απέναντι στην αδιάφορη και δίχως τον αρχηγό της και πρώτο σκόρερ Gui Ferreira (22/7) αυξάνει την απόσταση στους 4 πόντους από τους διώκτες της 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές:

Μονά:

8/3 – 22:00 – Λίβερπουλ – Ιντερ: over1,5 τάκλιν Σκρίνιαρ (2.00) με 40 μονάδες Novibet

8/3 – 22:00 – Μπάγερν Μονάχου – Σάλτσμπουργκ: goal/goal (1.88) με 20 μονάδες Novibet

8/3 – 22:15 – Κάσα Πία – Μάφρα: 1 (1.95) με 20 μονάδες Interwetten.