Μεσημέρι στο Καραϊσκάκης με 2.92!

Απτόητος συνεχίζει ο Ολυμπιακός την πορεία του στην κορυφή της Super League. Οι 'ερυθρόλευκοι' με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί πέρασαν νικηφόρα και από το Περιστέρι για το τελικό 3-0 επί του Ατρομήτου. Έφτασαν έτσι τις εννέα σερί νίκες στη διοργάνωση, όπου παραμένουν αήττητοι. Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Λαμία στο 'Γεώργιος Καραϊσκάκης' το μεσημέρι της Κυριακής (15:00), τη στιγμή που ξεκίνησαν δυναμικά τη διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς είναι γεγονός η επιστροφή του Κώστα Μανωλά μετά από 7,5 χρόνια παρουσίας στη Serie A!

Η Λαμία και φέτος είναι αναγκασμένη να παλέψει για την παραμονή της. Η τελευταία της νίκη ήταν στις 17/11, όπου επικράτησε με σκορ 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη. Έκτοτε ακολούθησαν πέντε αναμετρήσεις όπου πήρε μόλις δύο βαθμούς, στην ισοπαλία 0-0 με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και το πρόσφατο 2-2 με τον Βόλο εντός. Με 11 βαθμούς, η Λαμία είναι στην 12η θέση του πρωταθλήματος, στο +2 από τον Ατρόμητο και στο +4 από τον ουραγό Απόλλωνα.

Ο ξεκάθαρος στόχος του Ολυμπιακού είναι να φτάσει στην περίοδο των διακοπών διατηρώντας τη μίνιμουμ διαφορά των 8 βαθμών που έχει αυτή τη στιγμή από την δεύτερη ΑΕΚ. Ο Μαρτίνς βλέπει την ομάδα του να ρολάρει και περισσότερους παίκτες να μπαίνουν πλέον στην εξίσωση. Τα ματς είναι συνεχόμενα και το πρόγραμμα βαρύ από την αρχή της χρονιάς, έτσι το ροτέισον φαντάζει επιβεβλημένο.

Ωστόσο για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος οι λύσεις είναι πολλές για τον Πορτογάλο τεχνικό, που θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του κόντρα στη Λαμία. Να κερδίζει ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο, να σκοράρει ο Τικίνιο και χάντικαπ -1 για την τελική επικράτηση των 'ερυθρολεύκων', το σενάριο σε απόδοση 2.92 στο MatchCombo της Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.