Με τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο 1.93

Mπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά στοιχήματος των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Στο σημερινό πρόγραμμα του Βόλεϊ ξεχωρίζει από πλευράς ελληνικού ενδιαφέροντος, ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού για τον  γ’ προκριματικό γύρο του ChampionsLeague Γυναικών, κόντρα στην Σερβική Ζοκ. Θεωρητικά η Ζοκ δεν είναι καλύτερη από την Λευκορωσική Μινσκ που απέκλεισε με δύο νίκες στον προηγούμενο γύρο, ο Ολυμπιακός με την προσθήκη της καταπληκτικής Κουβανής Βίλμα Σάλας έχει ανέβει επίπεδο και η πρόκριση του για πρώτη φορά σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ!

Οι ομάδες του γαλλικού πρωταθλήματος Βόλεϊέχουν μικρές διαφορές μεταξύ τους και είναι μπόλικες οι εκπλήξεις στην εν λόγω διοργάνωση. Παρί εναντίον Τουρ απόψε, σε ένα ντέρμπι που παλιότερα έκρινε τον πρωταθλητή – η εικόνα της Παρί είναι παραπάνω από ενθαρρυντική και σε συνδυασμό με τις τρεις σημαντικές απουσίες της φιλοξενούμενης (ElGraoui, Meier, Drame), ο άσσος στο 3,25 συνιστά εξαιρετική περίπτωση!

Ο Ερυθρός Αστέρας στο Πόλο είναι μια πολύ ειδική περίπτωση – πρωταθλητής Ευρώπης το 2013, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην Προ Ρέκο στα προκριματικά της επόμενης σεζόν και εκείνη η ομάδα διαλύθηκε και τα επόμενα χρόνια έμεινε στην αφάνεια. Όμως οι Σέρβοι παραμένουν η νούμερο ένα δύναμη στο Πόλο και ήταν θέμα χρόνου να επανέλθει στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ, σαν η 3η ομάδα της Σερβίας, με ένα πολύ καλό σύνολο που απαρτίζεται τόσο από νεαρούς, όσο και έμπειρους παίκτες που εντυπωσίασε στα προκριματικά.

Προσπαθώ λοιπόν να καταλάβω γιατί ο μπουκ μας προσφέρει στο 1,85 τον ενισχυμένο και πολύ μπροστά σε αγωνιστικότητα Ερυθρό Αστέρα, κόντρα στην μετρίως μέτρια Σπαντάου που πέρυσι μάζεψε μόλις 6 βαθμούς, που δεν έχει παίξει ακόμη επίσημο παιχνίδι. Ίσως γιατί προχθές ηττήθηκε με το εμφατικό 18-10 από την ΝόβιΜπέογκραντ; Μα αφενός η Νόβι λογίζεται σαν το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου το σκορ είναι εντελώς πλασματικό, με το ματς να παίζεται στα ίσια μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου (9-8) και το σκορ να παίρνει διαστάσεις στο τέλος του ματς, όταν ο Αστέρας τα παράτησε τελείως, για να κάνει συντήρηση δυνάμεων…

Το παιχνίδι μου
27/10 – 20:00 Ζοκ – Ολυμπιακός 2 (1,93) - Βόλεϊ γυναικών, Τσάμπιονς Λιγκ
27/10 – 21:00 Παρί – Τουρ 1 (3,25) - Βόλεϊ ανδρών, Α' Γαλλίας
27/10 – 21:00 Ερυθρός Αστέρας – Σπαντάου Βερολίνου 1 (1,85) - Πόλο LEN ChampionsLeague