Το... καθαρίζει η Σεντ Πάτρικς

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Πρέμιερ Ιρλανδίας.

Premier Division, Σεντ Πάτρικς – Λόνγκφορντ, (21:45): Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα η Σεντ Πάτρικς, που νίκησε 4-1 στα πέναλτι την Κορκ. Στο τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα, ηττήθηκε 3-1 από τη Φιν Χαρπς και γκρεμίστηκε από την κορυφή, αφήνοντας μόνη και στο +3 τη Σάμροκ Ρόβερς. Με δεδομένο ότι έχει και δύο ματς περισσότερα, τα πράγματα για τον τίτλο δυσκολεύουν περισσότερο. Η ουραγός Λόνγκφορντ έμεινε εκτός 8άδας, χάνοντας 2-1 από τη UCD. Στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει από την πρεμιέρα, συμπληρώνοντας 24 συνεχόμενα παιχνίδια.

Premier Division, Σεντ Πάτρικς – Λόνγκφορντ, (21:45): Η Σεντ Πάτρικς είναι το ξεκάθαρο φαβορί και ξέρει ότι, αν θέλει να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες για τον τίτλο, πρέπει να κερδίσει. Στα προηγούμενα δύο μεταξύ τους παιχνίδια τη φετινή σεζόν, μέτρησε ισάριθμες νίκες με σκορ 3-0 και 3-1. Εκτιμώ ότι το… καλό θα τριτώσει και θα μπουν πάλι αρκετά γκολ. Πάμε στοίχημα με «1 και over 2,5 γκολ» στο 2.23 (Winmasters).

Premier Division, Φιν Χαρπς – Σάμροκ Ρόβερς (22:00): Τα… πάνω της έχει πάρει τις τελευταίες 35 μέρες η Φιν Χαρπς. Στο πρωτάθλημα μετράει τρεις σερί νίκες, χάρη στις οποίες έχει ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις, ενώ έχει άλλες δύο στο Κύπελλο, φτάνοντας στα προημιτελικά. Δυο σερί αποκλεισμούς καλείται να διαχειριστεί η Σάμροκ Ρόβερς. Μετά τις δύο ήττες από τη Φλόρα Ταλίν στο Europa Conference League, ήρθε και αυτή από τη Μποέμιανς την προηγούμενη εβδομάδα, που την έθεσε εκτός 8άδας στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα οδηγεί την κούρσα, όντας στο +3 από τη Σεντ Πάτρικς και έχοντας δύο ματς λιγότερα.

Premier Division, Φιν Χαρπς – Σάμροκ Ρόβερς (22:00): Προφανώς και η Σάμροκ Ρόβερς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά απέναντί της θα βρει μια εξαιρετικά φορμαρισμένη ομάδα. Ανεξάρτητα από τη διαφορά στη βαθμολογία, εκτιμώ ότι η Φιν Χαρπς μπορεί αν μη τι άλλο να την προβληματίσει. Κι όταν βλέπω σε τιμές άνω του διπλασιασμού το αμφίσκορο, δεν πρόκειται να το αφήσω. Το στοίχημα που επιλέγω είναι «G/G» στο… προκλητικό 2.25 (Βetshop).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!