«Διπλό» Θρύλου στην Τουρκία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Εφές εκτός έδρας και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να εξαντλήσει όλες του τις ελπίδες για την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, προκειμένου να κάνουν ένα βήμα προς τα Play-Off της Ευρωλίγκας.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Από την άλλη οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη διότι κυνηγούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα τους στην οκτάδα του θεσμού. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Άαρον Χάρισον, αλλά και τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει, αφού δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει από το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Τουρκία.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Αγωνιστικά περιμένουμε από τις δύο ομάδες ένα γρήγορο παιχνίδι και να ψάχνουν με την πρώτη ευκαιρία να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Αυτό φυσικά θα γίνει μέσα από την καλή άμυνα του Ολυμπιακού και το κατά πόσο εύστοχος θα παρουσιαστεί στην επίθεση.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η winmasters μας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και έτσι κάνει για ακόμα μία φορά και θα πάμε σε δύο επιλογές.

Η πρώτη επιλογή θα είναι το να πετύχει ο Κώστας Σλούκας περισσότερους από 13 πόντους το οποίο το συναντάμε σε απόδοση 2.00.

 Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού, καθώς πιστεύουμε πως θα καταφέρει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 5 αγώνες. Αυτό το βρίσκουμε σε απόδοση 4.40.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας