Χάντικαπ και πόντοι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και στόχος του είναι η νίκη διότι δεν πρέπει να χάσει κι άλλο έδαφος για το μεγάλο του στόχο που είναι η οκτάδα. Η ήττα από την Αρμάνι πριν από δύο μέρες ενόχλησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, οι οποίοι θέλουν να σταματήσουν οι κακές ή μέτριες εμφανίσεις που κάνει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

 

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα κατεβαίνει στο Φάληρο για να πάρει ακόμα μία νίκη στη διοργάνωση. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να μην έχει στη διάθεση του τον Αμπρίνες, όμως έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα του και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

 

Το παιχνίδι αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες λογικά θα προσπαθήσουν να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο και να προσπαθήσουν να επιβάλλουν η κάθε μία το ρυθμό της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Παπανικολάου, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

 

Επίσης τελευταία στιγμή τελευταία στιγμή θα κριθεί και η συμμετοχή του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.Με τις κορυφαίες αποδόσεις από την winmasters βρίσκουμε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η πρώτη μας επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στους συνολικούς πόντους του αγώνα και συγκεκριμένα στο Over 156.5 που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.98.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι η νίκη του Ολυμπιακού με χάντικαπ +7.5 που το συναντάμε σε απόδοση 1.91.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας