Νίκη Ολυμπιακού από ημίχρονο με σκόρερ Μασούρα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο και για το 2020. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πάρουν τη νίκη για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στις διακοπές των Χριστουγέννων. Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλίας θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση και να κυνηγήσει ότι μπορεί απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός έχει τις γνωστές απουσίες (Χασάν, Βαλμπουενά, Μπρούνο), ενώ η ΑΕΛ δεν θα έχει στη διάθεση της έξι παίκτες. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι για αυτό θα κυνηγήσει το γρήγορο γκολ, όπως έκανε και με τη Λαμία.

30.000 live γεγονότα + ενισχυμένες αποδόσεις

Η αλήθεια είναι ότι όσο πιο γρήγορα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τόσο λιγότερο άγχος θα υπάρχει στη συνέχεια. Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να παίξει κλειστά και το πιθανότερο είναι να το κάνει με δύο γραμμές άμυνας, θέλοντας να χτυπήσει στην αντεπίθεση από τα πλάγια.

Υψηλότερες αποδόσεις στα φαβορί

Η πρώτη επιλογή θα είναι να ποντάρουμε στη νίκη του Ολυμπιακού από το πρώτο ημίχρονο, διότι οι γηπεδούχοι όπως είπαμε νωρίτερα θα θέλουν να καθαρίσουν όσο νωρίτερα γίνεται την υπόθεση νίκη και με τις αποδόσεις της  winmasters γίνεται αρκετά ελκυστικό. Την συγκεκριμένη επιλογή την συναντάμε στην απόδοση 1.48.

Μεγάλες αποδόσεις στις μεγάλες διοργανώσεις

Η δεύτερη επιλογή είναι να σκοράρει ο Γιώργος Μασούρας σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού. Αυτό το πιστεύουμε καθώς ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού έχει εξαιρετικές κινήσεις μέσα στην περιοχή και είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να σκοράρει. Την επιλογή αυτή την βρίσκουμε στην δελεαστική απόδοση του 2.20.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδια Αρχή: MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας