Η επίθεση της Μπάγερν και η επιστροφή του Μιλουτίνοφ

Δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι δίνει ο Ολυμπιακός στην Euroleague. Αυτή τη φορά στην Γερμανία κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη ως τώρα της διοργάνωσης, την Μπάγερν Μονάχου, το ξεκίνημα της οποίας είναι αρκετά καλό.

Το Betmarket σας παρουσιάζει καθημερινά αναλύσεις από τον αθλητικό κόσμο και προτείνει τα πιο αξιόλογα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός (25/10/24)

Ανάλυση Μπάγερν Μονάχου

Αρκετά ενθαρρυντικό είναι το ξεκίνημα των Βαυαρών στην διοργάνωση. Η ανέλπιστη νίκη επί της Μπάγερν και η νίκη επί της Παρί έχουν φέρει το 2-2 στις πρώτες 4 αγωνιστικές. Ακόμα και στις ήττες με Παναθηναϊκό και Παρτιζάν ήταν αρκετά καλή και επέστρεψε από μεγάλες διαφορές. Το τονίζουμε μιας και μιλάμε για σύνολο που απέκτησε ουσιαστικά τον Αύγουστο προπονητή και το ρόστερ έχει αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Ο Γκόρντον Χέρμπερτ θέλει από την ομάδα του γρήγορο παιχνίδι με πολλές κατοχές, ενώ στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στους Έντουαρντς και Νέιπιερ.

Ανάλυση Ολυμπιακού

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη ο Ολυμπιακός, όσον αφορά το αποτέλεσμα κόντρα στην Εφές. Παρόλα αυτά είχε κέρδη ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Οι «ερυθρολεύκοι» βρίσκουν σιγά σιγά χημεία και παρουσιάζουν όλο και καλύτερο πρόσωπο. Ακόμα και η ήττα της προηγούμενης Παρασκευής ήταν σε ένα βαθμό αποτέλεσμα λαθών των τελευταίων επιθέσεων. Συνολικά ο Ολυμπιακός ήταν καλός, σε συνεχή εξέλιξη και θα παρουσιάζει όλο και καλύτερο προφίλ. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ο οποίος έδειξε και κόντρα στην Καρδίτσα ότι πατά καλά. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Πετρούσεφ.

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός (25/10/24) - Το σημείο

Αν κάτι μας κάτι εντύπωση στις αποδόσεις από τις στοιχηματικές για τον σημερινό αγώνα, είναι το line στους πόντους της Μπάγερν Μονάχου. Βλέπουμε ότι παίζει κατά κύριο λόγο στους 76 πόντους. Μιλάμε για την πρώτη ομάδα σε πόντους μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής, με το παιχνίδι κόντρα στην Παρτιζάν να είναι αυτό με την λιγότερη παραγωγή με 78 πόντους. Ο Ολυμπιακός είναι καλός, αλλά αμυντικά δεν μας έχει δείξει ακόμα ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Κράτησε μεν χαμηλά τις Ζαλγκίρις και Μιλάνο, όμως ήταν εντός έδρας παιχνίδια και σαφώς ο παράγοντας έδρα παίζει τον ρόλο του. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή είναι το over 76.5 της Μπάγερν σε απόδοση 1.91 στην Novibet.

Προγνωστικά Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός (25/10/24): Το ειδικό

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στην δράση την Δευτέρα και σε λιγότερο από 15 λεπτά είχε 12 πόντους. Σαφώς, άλλο Καρδίτσα και άλλο Μπάγερν Μονάχου. Όμως ο Σέρβος σέντερ είναι παίκτης που εφόσον πάρει την μπάλα και βρεθεί σε θέση εκτέλεσης, δεν θα έχει δεύτερες σκέψεις. Θα πάρει την προσπάθεια του. Περιμένουμε να πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής και σήμερα και να αναλάβει δράση για τους Πειραιώτες. Το Over 7.5 στους πόντους του Μιλουτίνοφ έχει απόδοση 2.02 στην Stoiximan.

Betmarket επιλογές

21:45, Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Μπάγερν Μονάχου Over 76.5, σε απόδοση 1.91

21:45, Μπάγερν Μονάχου - Ολυμπιακός: Μιλουτίνοφ Over 7.5 πόντοι, σε απόδοση 2.02