Slam Dunk 3 #3 | Τα... μούτρα Μπράουν - Πετρούσεφ και η συνέχεια στις δοκιμές των Αταμάν και Μπαρτζώκα

Το Slam Dunk, η μπασκετική εκπομπή του StoiximaView επέστρεψε ανανεωμένη και μετά τη πρεμιέρα, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερη. Η εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να έχει περισσότερη μπασκετική δράση από ποτέ και η κορυφαία τριάδα, είναι εδώ για να τα συζητήσει όλα. Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού είναι στις θέσεις τους, με τη σεζόν που έρχεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον σε Euroleague, Basket League και NBA. Μετά το πρώτο επεισόδιο και όσα είπαμε για το «γεμάτο» καλοκαίρι, πάμε στην επόμενη ημέρα και στις πρώτες αγωνιστικές της Euroleague. Σταδιακά βλέπουμε τις ομάδες να δημιουργούν δυναμικές και τα πρώτα συμπεράσματα είναι γεγονός. Πέρα από τους «αιώνιους», η Ζάλγκιρις τραβάει τη προσοχή στο πάνω μισό της βαθμολογίας, ενώ η Βίρτους στο κάτω μισό, χωρίς να έχει ακόμα νίκη.

 

Τα πάντα για το pamestoixima.gr μόνο εδώ.

 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μια κακή για εκείνον εβδομάδα, με δύο ήττες και με τη συνέχεια να είναι δύσκολη. Ο Μπράουν και η συμπεριφορά του ήταν από τα στοιχεία, που μπαίνουν στη κουβέντα, ενώ φαίνεται πως ο Αταμάν ψάχνει ακόμα τον τρόπο που θα διαχειριστεί το ρόστερ του.

Παρόμοια η κουβέντα και για τον Ολυμπιακό, με τις εμφανίσεις του πάντως αυτή την εβδομάδα να είναι καλύτερες. Η τελική συγκομιδή είναι 1-1, αλλά και εδώ υπάρχει η συζήτηση που έχει να κάνει με τον Πετρούσεφ και τη συμπεριφορά του. Και σε αυτή τη περίπτωση ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει θέματα να διαχειριστεί, αφού, πλέον, δεν έχει και τραυματισμούς και θα πρέπει να βρει ισορροπίες σε ένα ρόστερ υπερβολικά πλούσιο.

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρουπρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκεττένιςκαι NBA.

 

Δείτε το 3ο επεισόδιο του Slam Dunk: