Η ουσία στην επίθεση

Πάμε με Super League και La Liga σήμερα και έχουμε δυνατές προτάσεις και ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις.  Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.



ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00): Δεν λέει να βρει σταθερότητα ο Άρης, ο οποίος έρχεται από την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, με 3-2 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο 5ο μόλις λεπτό είχε δοκάρι, σε πολύ ωραία προσπάθεια του Σίστο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όμως ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πίεζε συνεχώς και εν τέλει ο Άρης δέχθηκε το γκολ στο 21’ με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Μοντόγια. Δεν αντέδρασε ποτέ και το 2-0 έγινε στο 57’ από στημένη φάση και όλη την άμυνα του να κολλάει. Στο 68΄ κέρδισε πέναλτι, με το οποίο μείωσε με τον Μορόν σε 2-1 και ξανά μπήκε στο ματς. Λίγα λεπτά αργότερα είχε τεράστια ευκαιρία για το 2-2, όπως και στο 80’. Ένα λεπτό αργότερα όμως έγινε το 3-1 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Κέρδισε εκ νέου πέναλτι στο 85’, σκόραρε ξανά ο Μορόν, αλλά έως εκεί. Δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση, παρότι είχε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.



Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

 

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00): Της… σέντρας το κάγκελο έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη αγωνιστική, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό. Το 0-0 λέει σχεδόν όλη την αλήθεια του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της ομάδας του Αγρινίου, η οποία από ένα σημείο και έπειτα κρατούσε άνετα τον βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ άργησε να πιέσει ασφυκτικά τον αντίπαλο και όσο περνούσε η ώρα το άγχος μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να φτάσει τις 66 σέντρες στο παιχνίδι. Είχε μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Έτσι, με την γκέλα αυτή δεν συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί και έχει συγκάτοικους στην κορυφή, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Τώρα, άπαντες ξέρουν ότι τους περιμένει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον Άρη και οι Μεντιλίμπαρ – Μαρινάκης, το τόνισαν σε όλους τους τόνους, ότι περιμένουν άμεση βελτίωση.



Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ (22:00): Δύο πρόσωπα είχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Στουτγκάρδη. Προβληματική στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, ισοπεδωτική στην επανάληψη. Επί της ουσίας, σοβαρεύτηκε και έκανε το καθήκον της κόντρα στους Γερμανούς. Εμπαπέ και Εντρικ τράβηξαν κουπί, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μπαίνει με το δεξί στη League Phase του Champions League. Επιστροφή στο ισπανικό πρωτάθλημα για τη βασίλισσα, που θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Δυο διαδοχικές νίκες μετράνε στη La Liga οι Μαδριλένοι και χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους. «Δεν είμαστε στο καλύτερό μας επίπεδο και το ξέρουμε. Αλλά πάντα έτσι ήταν. Πάντα γινόμαστε καλύτεροι τον Οκτώβριο», τόνισε ο Κάρλο Αντσελότι που δε δείχνει να ανησυχεί για την κατάσταση της Ρεάλ.

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ (22:00): Σαν να γυρίζει ο... διακόπτης στο στρατόπεδο της Εσπανιόλ. Σε καλό δρόμο το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Βαρκελώνης, που έφτασε σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο. Μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο, καθάρισε και την Αλαβές η Εσπανιόλ, στέλνοντας μήνυμα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Άντεξε στην πίεση των Βάσκων η ομάδα του Μανόλο Γκονζάλες και μετά από πέντε αγωνιστικές, μετράει επτά πόντους. Τώρα, σειρά παίρνει η εξαιρετικά δύσκολη αποστολή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με την Εσπανιόλ να κυνηγάει την έκπληξη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης των πολλών αστέρων. Τελευταία φορά που έφυγε με βαθμό από τη Μαδρίτη η Εσπανιόλ ήταν τον μακρινό Δεκέμβριο του 2012! 2-2 είχε λήξει η τότε συνάντηση των δυο ομάδων. Με τις γνωστές απουσίες στο Μπερναμπέου οι φιλοξενούμενοι, καθώς δεν υπολογίζονται οι Καλέρο και Εσπόσιτο.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  - ΕΣΠΑΝΙΟΛ)

 

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.