Στήριξη στα φαβορί…

Οι «μάχες» στο Champions League συνεχίζονται με το δεύτερο… πιάτο της 1ης αγωνιστικής να διεξάγεται απόψε (18/9). Φυσικά από το σημερινό πρόγραμμα αυτό που ξεχωρίζει είναι η «Τιτανομαχία» ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ σε ένα rematch του τελικού του 2023.   Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματοςαπό την ομάδα του Stoiximaview.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΙΝΤΕΡ (22:00): Η κατάκτηση του τροπαίου είναι για μια ακόμη χρονιά ο ένας και μοναδικός στόχος της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League. Μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες και ένα… σκασμό πετροδόλαρα, κατάφερε να «φτάσει στην πηγή και να πιει νερό» το 2023 κόντρα στην αποψινή αντίπαλό της. Πέρυσι αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κατέκτησε τελικά την κούπα. Η προσπάθεια του Πεπ Γκουαρντιόλα και των ποδοσφαιριστών του, αρχίζει δύο μέρες μετά την έναρξη της περιβόητης «δίκης του αιώνα», που θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου. Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν 115 κατηγορίες (80 για οικονομικά αδικήματα και 35 για φερόμενη έλλειψη συνεργασίας στην έρευνα) από το 2009 έως το 2018 και κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό. Παραμένουν εκτός οι Άκε (στόπερ) και Μπομπ (εξτρέμ).

 

Μάθε τα πάντα για την νέα στοιχηματική που έρχεται

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΙΝΤΕΡ (22:00): Μια δυναμικότερη παρουσία σε σχέση με πέρυσι, θέλει να έχει στη νεοσύστατη League Phase της διοργάνωσης η Ίντερ. Μετά τον χαμένο τελικό του 2023, οι «νερατζούρι» προσδοκούσαν σε μια ανάλογη πορεία, αλλά, γνώρισαν έναν «κρύο» αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των «16» και αποχαιρέτησαν σχετικά νωρίς. Άξιζαν κάτι καλύτερο, αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ειδικά στα νοκ άουτ, χρειάζεται κυνικότητα, την οποία δεν είχαν οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι. Οι πρωταθλητές Ιταλίας, οι οποίοι έραψαν πέρυσι το δεύτερο αστέρι στη φανέλα τους, δεν έχουν ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν, αφού, ήδη, σε τέσσερις αγώνες, έχουν δύο απώλειες. Η δεύτερη ήταν το βράδυ της Κυριακής (15/9), καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με τη Μόντσα. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 81’ και ισοφάρισαν στο 88’ με τον Ντούμφρις, «πληρώνοντας» τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής με Ντιμάρκο (αρ.μπακ/χαφ), ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις και Αρναούτοβιτς (φορ), ο οποίος ανέβασε πυρετό. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι Παλάσιος (στόπερ) και Κορέα (φορ).

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΙΝΤΕΡ)

 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΧΙΡΟΝΑ (22:00): Ένα ανεκπλήρωτο όνειρο παραμένει για την Παρί Σεν Ζερμέν η κατάκτηση του ιερού δισκοπότηρου του Champions League. Από το 2011, που ανέλαβε τα ηνία η «Qatar Sports Investments», με μπροστάρη τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια δολάρια, προκειμένου η ομάδα να το κατακτήσει, αλλά… Ακόμη και με την «Αγία Τριάδα» των Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο, φτάνοντας πιο κοντά το 2020, όταν έχασε στον τελικό από τη Μπάγερν Μονάχου. Φέτος, δεν βρίσκεται καν στην εξάδα των φαβορί, αλλά, θα είναι λάθος αν υποτιμηθεί, αφού ο Λουίς Ενρίκε έφτιαξε ένα καλό σύνολο, που βασίζεται στην ομαδικότητα, χωρίς το μεγάλο αστέρι. Η σεζόν στο πρωτάθλημα της Ligue 1 ξεκίνησε με τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ήδη μπήκε στη θέση του οδηγού για την κατάκτηση του έβδομου τίτλου τα τελευταία οχτώ χρόνια. Στο τελευταίο παιχνίδι επικράτησε 3-1 της Μπρεστ με ανατροπή και πρωταγωνιστή τον Ντεμπελέ, ο οποίος πέτυχε τα δύο γκολ.

 

Νέα στοιχηματική προ των πυλών. Μάθε τα πάντα εδώ

 

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΧΙΡΟΝΑ (22:00): Ιστορία γράφεται απόψε στο Παρίσι για τη Χιρόνα, η οποία δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Μετά από τη μαγική σεζόν 2023-24, στην οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του ισπανικού πρωταθλήματος, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα, εξασφάλισε πανηγυρικά την παρουσία της στη νεοσύστατη League Phase του Champions League. Το στοίχημα είναι αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις, έχοντας και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σίγουρα, πάντως, θα ήθελε να επαναλάβει το επίτευγμα των προηγούμενων τριών ισπανικών ομάδων (Βιγιαρεάλ 2005-06, Σεβίλλη 2007-08 και Μάλαγα 2012-13), οι οποίες προκρίθηκαν στα νοκ άουτ στην παρθενική παρουσία τους στη διοργάνωση. Εξαιρετικά δύσκολο, αλλά, ποτέ δεν ξέρεις… Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μίτσελ προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από τη Μπαρτσελόνα.

 

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΧΙΡΟΝΑ)

 

 Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινέςαναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σεμπάσκεττένιςκαι NBA.