ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming

ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming: Έπειτα από την εμφατική νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Φινλανδία (3-0), η Ελλάδα δοκιμάζεται στην Ιρλανδία με στόχο το 2/2 στην League B του Nations League.

Η Ιρλανδία δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γνωρίζοντας έτσι την ήττα στην πρεμιέρα του Nations League με 2-0 εντός έδρας απέναντι στην Αγγλία. Μπήκε πολύ άσχημα στο ματς με αποτέλεσμα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης να βρίσκεται πίσω με 2-0. Ράις (11’) και Γκρίλις (26’) έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στους Άγγλους κάνοντας παράλληλα το έργο των γηπεδούχων αρκετά δύσκολο. Η διαφορά κλάσης ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανής με τα «τρία λιοντάρια» να φτάνουν έτσι σε ένα άνετο τρίποντο. Κάπως έτσι πλέον οι Ιρλανδοί είναι… ζόρικα με το καλημέρα και ξέρουν πως απόψε κόντρα στην Ελλάδα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη. «Καλούμαστε να πάρουμε πολύ περισσότερες πρωτοβουλίες από πριν. Πρέπει να βελτιωθούμε. Ίσως να υπάρχει μία έλλειψη αυτοπεποίθησης. Ένιωσα πώς το πιο μεγάλο πρόβλημά μας είναι το να μην πιστεύουμε σε εμάς και να πάρουμε τις αποφάσεις να προχωρήσουμε αγωνιστικά, ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιρλανδίας, Χέιμιρ Χάλγκριμσον ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, η Ελλάδα επικράτησε με 3-0 επί της Φινλανδίας και ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Nations League. Ιωαννίδης (Χ2) και Κουλιεράκης ήταν αυτοί που υπέγραψαν την πρώτη νίκη επί εποχής Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Κάπως έτσι έπειτα από το πέρας της πρώτης αγωνιστικής το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μοιράζεται την πρώτη θέση του ομίλου παρέα με την Αγγλία. «Έχω κάποιες σκέψεις όσον αφορά στην 11άδα. Όχι τόσο για την τακτική. Ίσως κάποιες διαφοροποιήσεις για τα θέματα που δεν λειτουργούσαν τόσο καλά (στο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία ως προς το 1ο 45λεπτο). Θέλω να δω και τη σημερινή προπόνηση. Είναι Εθνική. Ίσως έχουν κάποιοι παίκτες έχω επιβάρυνση. Εκείνο που είναι σημαντικό είναι η διάθεση και έτσι μπορώ να προσεγγίσω το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», ήταν η τοποθέτηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με την αποψινή 11αδα.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+