Mega Παρολί σε αποδοση 65.26

Τέσσερις αναμετρήσεις από το πρόγραμμα της Κυριακής (11/08) έχει ξεχωρίσει το Freetips247.com.

Δείτε τις αναλύσεις και τα προγνωστικά του Freetips247.com

Σέφιλντ Γουέντζντεϊ vs Πλίμουθ (1 & Over 1.5)

Την περασμένη σεζόν η Σέφιλντ Γουέντζντεϊ γλίτωσε φθηνά τον υποβιβασμό, καθώς τερμάτισε στην 20η θέση της κατάταξης έχοντας συγκεντρώσει μόλις 23 βαθμούς. Από την άλλη και η Πλίμουθ βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, μιας και κατέλαβε την 21η θέση στην κατάταξη της League 1 με 21 βαθμούς. Δύο λιγότερους από την αποψινή της αντίπαλο. Όταν παίζει εντός έδρας, η Σέφιλντ Γουέν. δεν έχει χάσει από την Πλίμουθ στους τελευταίους 4 αγώνες, ενώ δεν έχει χάσει σε κανέναν από τους τελευταίους 5 εντός έδρας αγώνες. Γι' αυτό θα κρατήσουμε τον 1 και θα τον συνδυάσουμε το Over 1.5 σε απόδοση 2.25.

Γκενκ vs Μπριζ (Χ)

Με τον χειρότερο τρόπο έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους οι δύο ομάδες, καθώς η Γκενκ προέρχεται από μία ισοπαλία και μία ήττα. Οπως τον ίδιο απολογισμό έχει και η Κλαμπ Μπριζ, έπειτα από δύο αγωνιστικές στο Βέλγιο. Η Γκενκ δεν έχει κερδίσει κανέναν απο τους τελευταίους 3 αγώνες ενάντια στην Κλαμπ Μπριζ. Ενώ να σημειωθεί ότι έχει σερί 5 εντός έδρας αγώνων χωρίς νίκη. Επίσης, στους τελευταίους 4 αγώνες της Κλαμπ Μπριζ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιούπιλερ Λιγκ). Θα ρισκάρουμε με το Χ στο 3.65.

Σαρλερουά vs Γάνδη (G/G & Over 2.5)

Σαρλερουά και Γάνδη κοντράρονται με στόχο τη νίκη. Η κάθε μία για ξεχωριστούς λόγους. Από τη μία η αποψινή γηπεδούχος θέλει να κάνει το 2Χ2 μετά το τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής επί της Σιντ Τρούιντεν ενώ η Γάνδη, θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα με 2-1 από την Ντέντερ και μάλιστα εντός έδρας. Την προηγούμενη σεζόν, η Γάνδη κέρδισε και τους 2 αγώνες με αντίπαλο την Σαρλερουά'' ( 5-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός έδρας). Στα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Γι' αυτό και θα πάμε με το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο θα το συνδυάσουμε με το G/G. Ενα σημείο το οποίο συναντάμε στο 1.87.

Πάντερμπορν vs Ντάρμσταντ (G/G & X)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Πάντερμπορν καθώς την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 2-1 της Χέρτα. Από την άλλη, η Ντάρμσταντ δεν κατάφερε στην πρεμιέρα να ξεκινήσει με το δεξί, μιας και ηττήθηκε με 2-1 της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η Πάντερμπορν δεν έχει κερδίσει κανέναν απο τους τελευταίους 5 αγώνες ενάντια στη Ντάρμσταντ. Από την άλλη, όμως η Πάντερμπορν δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 7 αγώνες. Θα ρισκάρουμε στην εν λόγω αναμέτρηση και θα πάμε με το G/G & X στο 4.25.

Η πρόβλεψη του Freetips247.com

  • Σέφιλντ Γουέντζντεϊ vs Πλίμουθ: 1 & Over 1.5 (2.25)
  • Γκενκ vs Μπριζ: X (3.65)
  • Σαρλερουά vs Γάνδη: G/G & Over 2.5 (1.87)
  • Πάντερμπορν vs Ντάρμσταντ: G/G & X (4.25)

Απόδοση τετράδας: 65.26