ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming

Την γλύτωσε στο παρά πέντε η Αγγλία. Ενα βήμα πριν τον αποκλεισμό έφτασε η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που τα βρήκε... μπαστούνια (και) με την Σλοβακία. Αλλη μία προβληματική εμφάνιση από την Αγγλία, με τον Μπέλιγχαμ να σώζει την παρτίδα. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε τα «τρία λιοντάρια» ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Χάρι Κέιν να αναλαμβάνει δράση στην παράταση. Η δουλειά έγινε για το σύνολο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, που όμως, σε καμία περίπτωση δεν πείθει με τις εμφανίσεις της στα γήπεδα της Γερμανίας. Στην καλή μεριά του bracket βρίσκονται οι Αγγλοι και αν το εκμεταλλευτούν, θα βρεθούν στον τελικό του Βερολίνου. «Δείξαμε μεγάλη αντοχή και εξαιρετικό χαρακτήρα για να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος και νομίζω ότι αξίζαμε την ισοπαλία στα 90 λεπτά. Όταν πετυχαίνεις το γκολ τόσο νωρίς στην παράταση, μπορείς να είσαι υπεύθυνος για τα πράγματα. λίγο περισσότερο», ήταν μερικά από τα όσα ανέφερε ο Γκάρεθ Σαουθγκεϊτ, ενώ πρόσθεσε για τον Τζουντ Μπέλιγχαμ πως: «Έχει τεράστια ώθηση και προσωπικότητα για να επηρεάσει τις μεγαλύτερες στιγμές». «Είναι ασυνήθιστο να το βρεις, ειδικά σε έναν παίκτη της ηλικίας του. Οπότε ναι, είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο παίκτη».

 

Μετά την Ισπανία, είναι η πιο σοβαρή ομάδα του Euro 2024. Στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στην Ιταλία η Ελβετία και δικαίως την έριξε στο καναβάτσο. Απαντες υπηρέτησαν πιστά το πλάνο του προπονητή και η Ελβετία συνεχίζει το ταξίδι της στα γήπεδα της Γερμανίας. Αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους η ομάδα του Μουράτ Γιακίν, έχει το know how για να κάνει την ζημιά και στην Αγγλία. «Δεν ξέρουμε τι σχεδιάζει να κάνει η Αγγλία. Έχουν πολλή ποιότητα. Είμαστε σε καλή φόρμα, με αυτοπεποίθηση και έχουμε ήδη δείξει ότι μπορούμε να τα ανταπεξέλθουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες – όπως με την Ιταλία και την Γερμανία. Είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουμε προβλήματα στην Αγγλία», τόνισε ο Γιακίν.

 

ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα