ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming

Σε άλλο ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Ελβετία, είναι από τις ομάδες που ξεχωρίζουν. Πάντα πιστή στο πλάνο της, αποτελεί μόνιμο… πονοκέφαλο για τους «μεγάλους» της διοργάνωσης. Στους τέσσερις πόντους η ομάδα του Μουράτ Γιακίν, θέλει να πάρει την μπουκιά μέσα από το στόμα της Γερμανίας. Με τρίποντο στην Φρανκφούρτη, παίρνει την πρώτη θέση του ομίλου. «Τα πάντα έχουν να κάνουν με την ποιότητα. Η Γερμανία παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονούμε να βγούμε να παίξουμε το παιχνίδι. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία», δηλώνει ο Μουράτ Γιακίν. Μάλιστα, λέγεται πως θα κάνει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του για το Ελβετία - Γερμανία. Για την ακρίβεια, δίνονται αμφίβολοι οι Σχαρ (κεντρικός αμυντικός), Ζακάρια (μέσος) και Τσούμπερ (εξτρέμ).

 

Παρέλαση κάνει στο Euro 2024 η Γερμανία. Εχει μπει δυναμικά και εντυπωσιακά στο εφετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, δείχνοντας τα… δόντια της στους αντιπάλους της. Μετά την πεντάρα της πρεμιέρας κόντρα στην Σκωτία, ακολούθησε η εύκολη νίκη επί της Ουγγαρίας. Τα «Πάντσερ» έκαναν το καθήκον τους, ανεβαίνοντας στους έξι πόντους. Τώρα, καλούνται να καθαρίσουν και την πρωτιά του ομίλου. «Θέλουμε να βγούμε πρώτοι στο γκρουπ, αυτός είναι ο αρχικός μας στόχος. Πάντα είναι πιο ωραίο να κερδίζεις τον όμιλο. Θα προτιμούσα να αποφύγουμε έναν μεγάλο αντίπαλο στους «16», αλλά δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τα αποτελέσματα στους άλλους ομίλους», ανέφερε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για το αποψινό παιχνίδι στη Φρανκφούρτη. 

 

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

 

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα