Πίτσα, μπύρα και... στοίχημα - ο απόλυτος συνδυασμός!

Σε πλήρη δράση είναι το Euro 2024 και το Freetips247.com είναι εδώ να σας συντροφεύσει,

Η αναμέτρηση Γεωργία - Τσεχία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας (22/06).

Με το άστρο του Αρντά Γκιουλέρ να λάμπει στο ντεμπούτο του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση η Τουρκία επικράτησε με 3-1 της Γεωργίας για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Euro 2024. Ο Μουλντούρ με φοβερό γκολ είχε ανοίξει το σκορ ενώ ο Ακαϊντίν έσωσε την ομάδα του από το 2-2 με σωτήρια κεφαλιά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Από την άλλη, αν και αγχώθηκε, η Πορτογαλία ξεκίνησε με νίκη το Euro 2024, καθώς επικράτησε 2-1 της Τσεχίας, στο δεύτερο χρονικά ματς του 6ου Ομίλου.Οι Ίβηρες, αν και παρουσιάστηκαν καλύτεροι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην πρώτη τελική των τυπικά φιλοξενούμενων. Ωστόσο, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με το γκολ που πέτυχε στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ο Κονσεισάο, που είχε περάσει στο ματς ελάχιστα λεπτά νωρίτερα

Το Over 2.5 έχει επιβεβαιωθεί στα τρία τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει, οπότε δεν είναι απίθανο να επιβεβαιωθεί και σήμερα σε απόδοση 1.91.

Τουρκία και Πορτογαλία αναμετριούνται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων. Τουρκία και Πορτογαλία βρίσκονται στον έκτο όμιλο, έχοντας νικηφόρα πρεμιέρα με την τυπικά γηπεδούχο να παίρνει τη νίκη επί της Γεωργίας με σκορ 3-1 και τους Ίβηρες να επικρατούν στα χασομέρια τους ματς της Τσεχίας με σκορ 2-1.

Όσον αφορά το σετ αποδόσεων, η νίκη των Πορτογάλων προσφέρεται σε απόδοση 1.60 σε αντίθεση με τη νίκη των Τούρκων που βρίσκεται σε απόδοση 5.90. Η ισοπαλία δίνεται σε απόδοση 4.25. Αναμφίβολα, το ματς αυτό θα κρίνει κατά πολύ την πρωτιά στον όμιλο. Οι δύο ομάδες είναι τα δύο μεγάλα φαβορί στον όμιλο και θα δώσουν... μάχη για το πρώτο εισιτήριο του ομίλου. Αμφότερες θα κυνηγήσουν το γκολ για να βάλουν τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια, πρώτο μέλημα και των δύο είναι να διαφυλάξουν την εστία τους. Περιμένουμε τις δύο ομάδες να μπουν χωρίς πολλά ρίσκα και θα επιλέξουμε το πρώτο 45λεπτο να είναι μοιρασμένο, προτείνοντας το Χ στο ημίχρονο σε απόδοση 2,30.

Κλείνουμε με το ματς του Βελγίου με τη Ρουμανία. Βέλγιο και Ρουμανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στην φάση των ομίλων. Οι δυο τους βρίσκονται στον πέμπτο όμιλο, έχοντας κάνει διαφορετικές εκκινήσεις στη διοργάνωση.

Στην αναμέτρηση αυτή οι αποδόσεις έχουν μεγάλη απόκλιση με το Βέλγιο να προσφέρεται ως το μεγάλιο φαβορί σε απόδοση 1.50, έναντι της Ρουμανίας που δίνεται σε απόδοση 6.70.

Στο ζευγάρι αυτό θα επιλέξουμε τη νίκη του Βελγίου σε συνδυασμό με το Over 1.5. Αναμφίβολα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα οι Βέλγοι καίγονται για τη νίκη, την οποία ιδανικά θα ήθελαν να πετύχουν με αρκετά γκολ. Από την άλλη, η Ρουμανία αν και κόντρα στην Ουκρανία παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο δοκιμάζεται απέναντι στην ποιότητα των Βέλγων. Αναμένουμε νίκη των κόκκινων διαβόλων σε απόδοση 1.72.

Freetips247.com Επιλογές

ΕΠΠ – 22/6, 16:00 – Γεωργία – Τσεχία: Over 2,5 (Απόδοση 1,91)

ΕΠΠ – 22/6, 19:00 – Τουρκία – Πορτογαλία: Χ ημίχρονο (Απόδοση: 2,30)

ΕΠΠ – 22/6, 22:00 – Βέλγιο – Ρουμανία: 1 και Over 1,5 (Απόδοση: 1,72)

Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις Euro 2024 και πίτσα και μπύρα με φίλους εδώ!