Ευρωπαϊκά γκολ στο 5,76

Τριάδα από την Bundesliga, την Serie A και τα πλέι-οφ Ολλανδίας προτείνει το Freetips247.com σε απόδοση.

Άιντραχτ vs Λειψία (G/G)

Μόλις μια νίκη σε 8 ματς για την Άιντραχτ που δεν έχει νικήσει στα τρία τελευταία παιχνίδια έχοντας φέρει 4 συνεχόμενα G/G. Η ομάδα της Φρανκφούρτης προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Γκλάντμπαχ σε ένα ματς όπου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35'. Από την άλλη πλευρά η Λειψία, η οποία ότι και αν συμβεί θα τερματίσει στην τέταρτη θέση παραμένει αήττητη εδώ και 10 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έπειτα από τέσσερις σερί νίκες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι στα δύο τελευταία ματς με το ίδιο σκορ με αντιπάλους Χόφενχαϊμ και Βέρντερ Βρέμης (1-1). Ο Σέσκο ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 61΄ σκοράροντας για έκτο συνεχόμενες ματς στη Bundesliga!

Λέτσε vs Αταλάντα (2-3 γκολ)

Η Λέτσε η οποία χρειάζεται τυπικά έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή της, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, γνώρισε την ήττα με 2-0 εντός έδρας από την Ουντινέζε. Σε καθοριστικά σημεία της αναμέτρησης δέχθηκε γκολ το σύνολο του Λούκα Γκότι. Στον αντίποδα η Αταλάντα έχασε στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας από την Γιουβέντους (1-0), ενώ ακολουθεί ο τελικός του Europa League απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με ότι αυτό συνεπάγεται αναφορικά με την ετοιμότητα των παικτών της ομάδας από το Μπέργκαμο. Σε ότι αφορά τη Serie A, η ομάδα του Γκασπερίνι έχει πετύχει τέσσερις σερί νίκες με πιο πρόσφατη κόντρα στη Ρόμα, ενώ και τα τρία παιχνίδια κρίθηκαν στα 2-3 γκολ.

Χάαγκ vs Ντε Γκράφστσαπ (Over 3.5 γκολ)

Η Ντεν Χάαγκ με την επικράτηση στο πρώτο ματς στη φάση των προημιτελικών για την άνοδο στην Eredivisie επικράτησε εκτός έδρας της Ντε Γκράαφστσαπ κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την 16η της βαθμολογίας της Eredivisie. Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Χάγης μέχρι το 30΄ βρισκόταν πίσω στο σκορ όμως στη συνέχεια πέτυχε τρία γκολ. Ήταν το τρίτο σερί G/G και παράλληλα Over 3.5 γκολ. Στην αντίπερα όχθη η Ντε Γκράαφστσαπ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ποντάροντας ωστόσο στο γεγονός πως σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοιπροέρχονται από τέσσερα διαδοχικά Over.

Η πρόταση του Freetips247.com

Άιντραχτ vs Λειψία (G/G) 1.44

Λέτσε vs Αταλάντα (2-3 γκολ) 2.00

Ντεν Χάαγκ vs Ντε Γκράφστσαπ (Over 3.5 γκολ) 2.00

Τριάδα απόδοσης: 5.76

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!