Άξια συζήτησης η Γιουνάιτεντ

Το ντέρμπι του Μάντεστερ (Σίτι-Γιουνάιτεντ) ξεχωρίζει στο σημερινό (03/03/24) πρόγραμμα της Premier League και το Betmarket έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Τιτανομαχία απόψε στο Μάντσεστερ, με τις δύο ομάδες της πόλης, Σίτι και Γιουνάιτεντ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Premier League. Το Betmarket δεν μπορούσε να απουσιάζει και έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του μεγάλου ματς.

Προγνωστικά (03/03/24): Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

*Το ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μάντσεστερ Σίτι, ερχόμενη από 12 νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και θεσμού, ενώ έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο τέρματα σε 8 από αυτά τα ματς. Στο πιο πρόσφατο δείγμα της επικράτησε με το εκκωφαντικό 6-2 στην έδρα της Λούτον για το θεσμό του FA Cup και τσέκαρε εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως μπροστά στο κοινό της έχει κερδίσει τα 5/6 πιο πρόσφατα ματς της, δεχόμενη μόλις ένα τέρμα.

Ανάλυση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σε θετικό μομέντουμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έχει κερδίσει σε 7/9 πιο πρόσφατες εμφανίσεις της (7-1-1), ενώ μοναδική της ήττα ήταν από τη Φούλαμ εντός έδρας, στο μόνο ματς που δεν ήταν θετική η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα. Στο πιο πρόσφατο δείγμα της ξεπέρασε το εμπόδιο της Νότιγχαμ Φόρεστ για το FA Cup (1-0) και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, πως μακριά από τη βάση της μετρά ισάριθμες νίκες στις 6 τελευταίες εξόδους της.

Προγνωστικά στο Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (03/03/24)

Αμφότερες είναι καλά και η φετινή Μάντσεστερ Σίτι έχει δείξει πως δεν είναι άτρωτη, γεγονός που φάνηκε και πρόσφατα απέναντι στην Τσέλσι (1-1). Ντέρμπι είναι το συγκεκριμένο και η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες αδικούν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (φτάνει και το 10,00 το διπλό), η οποία στο δρόμο πραγματοποιεί πειστικές εμφανίσεις και μετρά έξι διαδοχικές νίκες.

Φυσικά δεν πάει εύκολα το χέρι μας στο διπλό, αφού η γηπεδούχος τη φετινή σεζόν δεν έχει ηττηθεί μπροστά στο κοινό της, όμως η κόντρα της (Χ2) προσφέρεται σε τιμές πάνω από τον τριπλασιασμό (στο 3,50 από την Bet365) και είναι μια τιμή που δεν μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια στα προγνωστικά στοιχήματος του σημερινού (03/03/24) αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

BetMarket Επιλογές

03/03, 17:30 Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χ2 @3,50