Μπροστά τους, ο Γκαίμπελς ωχριά...

Η κατρακύλα σας, δεν έχει όρια, ψεύτες. Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σας να «πανηγυρίζετε» που είστε αδίστακτοι. ΤΩΡΑ ανακαλύψατε μόνοι σας και πανηγυρίζετε ολομόναχοι ένα ακόμη Πρωτάθλημα που υποστηρίζετε ότι πήρατε το… 1921 (!!!!) στο μπάσκετ. Από τα 38 Πρωταθλήματα μέχρι πέρσι, που και οι ίδιοι παραδεχόσασταν ότι έχετε πήγατε εν μια νυκτί με το φετινό απέναντι στο… Λαύριο στα 40. Ένα Πρωτάθλημα μη αναγνωρισμένο ακόμη και από τον ΕΣΑΚΕ το προσθέσατε από μόνοι σας ήδη στην ψεύτικη συλλογή σας. Και καλά εσείς. Αμ οι άλλοι που υποτίθεται ότι εκφράζονται ελεύθερα; Ότι ασκούν το λειτούργημα του δημοσιογράφου; Από και ως που μιλάνε όλοι εντελώς «αυθόρμητα» για 40 Πρωταθλήματα; Που τα είδαν γραμμένα; Επειδή το λέτε εσείς το αναπαράγουν; Ώστε με τον καιρό να ξεχνιέται και να εδραιωθεί στην συνείδηση του κόσμου ότι έχετε όντως 40;

Μια άνευ προηγουμένου υστερική προπαγάνδα εξ αιτίας του πόνου που σας έχει σκορπίσει ο Ολυμπιακός σε όλα τα άλλα αθλήματα σε ποδόσφαιρο και ερασιτέχνη. Ένας σύλλογος με περισσότερους από εμάς τίτλους μόνο στο μπάσκετ αντρών, προσπαθεί να πιαστεί  στην κυριολεξία από την μύτη του Πινόκιο, για να δείχνει ότι υπάρχει. Δεν είναι τυχαίο ούτε το γεγονός ότι ακόμη και Ευρωπαϊκά τρόπαια έχει πάλι μόνο στο μπάσκετ αντρών. Μόνο αυτοί μπορούν να πανηγυρίζουν χαμένους τελικούς, και να οικειοποιούνται ακόμη και τον θάνατο ενός αθλητή που δεν φόρεσε ποτέ την φανέλα τους ως «δικό» τους. Υπερηφανεύονται για την Αθήνα τους, λέγοντας πάλι μεταξύ τους ότι τους ανήκει, ξέροντας ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των κατοίκων της είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Πως γίνεται στον ύμνο τους να μιλάνε για Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ όταν στο Πόλο δεν έχουν πάρει ΠΟΤΕ Πρωτάθλημα; Καλά για το παντοτινοί μη το συζητήσουμε. Στη χάση και στη φέξη παίρνουν που και που. Σε ποια αθλήματα είστε τροπαιούχοι όταν σε Ποδόσφαιρο, Πόλο αντρών και γυναικών, Βόλεϊ αντρών ,Μπάσκετ γυναικών, και Χάντμπολ έχουμε περισσότερα; Ακόμη και στο Βόλεϊ γυναικών κυριαρχούμε την τελευταία 10ετία έχοντας μεν λιγότερα Πρωταθλήματα αλλά περισσότερα Κύπελλα και φυσικά 1 Ευρωπαϊκό.

Ή μήπως πάνε πίσω οι «άλλοι»; Καμαρώστε ποιοι χασκογελάγανε και ειρωνευόντουσαν τον Ολυμπιακό , συμμετέχοντας στην πλήρη απαξίωση και καταστροφή του Ελληνικού μπάσκετ. Οι ψεύτες, που τους χαρίζουν γήπεδα και διατηρούν τον Ολυμπιακό άστεγο. Αυτοί που έχουν 8 ban από την Fiba, χρωστάνε περσινά μπόνους και 4 φετινούς μισθούς. Αυτοί που λένε ψέματα ότι ήρθαν σε συμφωνία με τους αθλητές για να φτιάξουν τον φάκελο αδειοδότησης για την επόμενη σεζόν και βγαίνουν οι ίδιοι οι παίχτες και τους ξεβρακώνουν. Αυτοί που ούτε με τον Ολυμπιακό να απουσιάζει ηθελημένα δεν μπορούν να βγουν ούτε δεύτεροι. Μην ξεχάσετε να τους δώσετε την άδεια να συμμετέχουν και του χρόνου. Που είναι οι πηχυαίοι τίτλοι σας για την διοίκηση τους ρε «ανεξάρτητοι; Για τις δηλώσεις των παιχτών τους περί σεβασμού των αθλητών και για την δημιουργία νέων χρεών την επόμενη σεζόν; Μετά την παραχώρηση του γηπέδου ας αναλάβει η Πολιτεία μωρέ, να τους ξεχρεώσει, και γιατί όχι να τους βοηθήσει να στήσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Είναι μεγαλύτερη η ξεφτίλα να ψεύδεσαι και να χρεώνεις τους αθλητές στα μάτια του κόσμου, ότι δήθεν θέλουν το κακό της ομάδας, από το να χρωστάς. Όλοι κατά καιρούς, μπορεί να βρεθούν σε κάποια δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά το να χτίζεις παλάτια στην άμμο και να κατηγορείς την θάλασσα ότι τα γκρεμίζει, παραπάει. Τέτοιους παράγοντες και τέτοιες ομάδες θέλετε στην Α1, και όχι ανθρώπους με την ηθική των Αγγελόπουλων και το μεγαλείο του Ολυμπιακού. Κάθεστε κομπλεξικοί και ειρωνεύεστε το γεγονός ότι επιλέξαμε να είμαστε στην Α2, από το να γράφετε την αλήθεια στον κόσμο. Τώρα θα σας μάθουμε; Μια ζωή εξ άλλου αυτό δεν κάνετε; Παραπλανείτε τους φιλάθλους αποκρύπτοντας την σαπίλα που υπάρχει.