Η μόνη ημέρα που είστε αήττητοι είναι η Παρασκευή...

Ναι μεν αλλά…. Θα παραδέχεστε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, ότι δίκαια είναι πρώτος, ότι πανάξια οδεύει για την κατάκτηση του 46ου Πρωταθλήματος και 2ου συνεχόμενου στα ντουζένια της εξυγίανσης… αλλά για να μην πηγαίνει στράφι η λάσπη και η προπαγάνδα θα μιλάτε και περί «εύνοιας» υπέρ μας, της «δικής» σας διαιτησίας. Χωρίς να νοιώθετε ότι έτσι ξεφτιλίζεστε ακόμη περισσότερο.

Δηλαδή με ξένους διαιτητές «ρουφάτε το τρομπόνι» και για να κερδίσουμε τον Ατρόμητο μας «ευνοούν οι «δικοί» σας διαιτητές. Αυτοί που εμείς εδώ και χρόνια δεν θέλουμε να βλέπουμε στα μάτια μας. Αυτοί που μόνο εμείς λέγαμε ότι είναι ανίκανοι, ότι μπήκαν στους πίνακες με «μέσο», και ότι οι «δικοί» σας άνθρωποι τους έκαναν διεθνείς. Αυτοί που τόσα χρόνια σας σπρώχνουν για να δείτε παροδικές χαρές στα σκέλια σας. Πως το έλεγε το τραγούδι ο Χρηστάκης; Από κανάρα σε κανάρα θα πετάω, και εσείς ακούγατε … 3άρα, πανάθεμα σας!!!

 

 

Προσπαθείτε να σώσετε τα «τομάρια» σας από τους οπαδούς των ομάδων σας τώρα; Ότι τάχα μου και δήθεν βλέπατε τις ελλείψεις των ομάδων σας και τις λέγατε; Πως; Λέγοντας ότι η διαφορά στην βαθμολογία είναι πλασματική γιατί μας ευνοεί η διαιτησία; Λέγοντας ότι φταίνε προπονητές, τεχνικοί διευθυντές και παίχτες; Και για τους  κουβαρντάδες; Καμιά αναφορά; Αυτοί έκαναν το καθήκον τους; «Τροφοδοτούσαν» με μύρια άπαντες για να φτιάξουν ανταγωνιστικές ομάδες και εκείνοι τους έκαναν σκόντο και τους γυρνούσαν τα μισά και παραπάνω πίσω; Και εκείνοι επέμεναν να τα ξοδέψουν όλα, ε;

Καλά κάνατε και τα πουλάγατε όλα αυτά στους στόκους που σας πίστευαν. Μου θέλατε και Ευρώπη ρε ανύπαρκτοι, που ψάχνατε Τράπεζες να κάνετε συνάλλαγμα. Μου λέγανε ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχει το καλύτερο νοσοκομείο αποκατάστασης  τραυματισμών προερχόμενων από το ποδόσφαιρο, αλλά δεν το πίστευα, μέχρι που είδα να καταφθάνει ο Ραχμάν Μπαμπά με πατερίτσες. Λογικά αντί για λιμουζίνα, τον μεταφέρατε με ασθενοφόρο στα γραφεία με άκρα μυστικότητα μη τυχόν και τον απαγάγει άλλη ομάδα και υπογράψει σε αυτούς. Πήγατε στο Μακεδονία να τον υποδεχτείτε; Η δεν λέγετε ρε «Πρεσπίτες», πια Μακεδονία το αεροδρόμιο;

Φανταστείτε πόσο απελπισμένοι είναι όλοι όσοι ήρθαν για να υπογράφουν σε σας ρε ανύπαρκτοι. Πριμ στόχων τους βάλατε στα συμβόλαια για να ανέβει το ποσόν; Όχι φυσικά Πρωταθλήματος. 2ης θέσης και πολύ σας είναι. Γιατί και το Κύπελλο αν αποφασίσουμε σοβαρά να ασχοληθούμε ξεχάστε το. Θα εξαρτηθεί από το πότε θα διεξάγονται οι αγώνες γιατί εμείς θα συνεχίσουμε στην Ευρώπη, πρώτα ο Θεός και μετά την Αϊντχόβεν. Και δεν σας παίρνει τώρα να ζητήσετε να γίνει ο τελικός ούτε στην Ριζούπολη, ούτε με τα περσινά εναπομείναντα ρόστερ. Γιατί πήρε νταμπλ το δικό μας και από εσάς έκοψαν λάσπη όλοι. Και κάτι ψέματα που γράφουν οι ιστιοσελίδες του εξωτερικού.

Ότι δηλαδή η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ του Ολυμπιακού ισούται σχεδόν , με την χρηματιστηριακή αξία των ρόστερ και των τριών σας. Ότι ο Ολυμπιακός έχει 46 Πρωταθλήματα έναντι 35 και των τριών. Ότι στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός είναι 37ος, ο ΠΑΟΚ 72ος , η ΑΕΚ 73η και ο ΠΑΟ 233ος!!! Σα δεν ντρέπονται οι λασπολόγοι, οι τσακωμένοι με την αλήθεια. Δεν είναι βλέπετε σαν και σας ντόμπροι. Η μόνη ημέρα που δεν χάνετε είναι η Παρασκευή, και αυτό γιατί τότε δεν διεξάγονται ποδοσφαιρικές συναντήσεις.