Εσείς αποφασίζετε αν αξίζουν να παίζουν χωρίς εσάς στο πλευρό τους!

Αυτή η σπουδαία παρέα την Τρίτη στις 7 στο Ρέντη θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.... Οπαδοί είστε, αποφασίστε μόνοι σας αν αξίζουν να παίζουν χωρίς εσάς στο πλευρό τους. Δεν «απέχει» ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ δύο σετ από την πρόκριση. Απέχει μια νίκη. Εμείς πάντα ως σύλλογος μόνο για αυτήν αγωνιζόμαστε. Απλά αν κατακτήσουμε τα δύο πρώτα σετ μπορεί ο κόουτς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα απιδιά να αγωνιστούν. Γιατί όσο και αν η βασική ομάδα είναι ανταγωνιστική, η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από τα υπόλοιπα παιδιά είναι εξ ίσου σημαντική για να κρατιέται η βασική ομάδα σε φουλ φόρμα.

 Μπορούν άπαντες να βοηθήσουν σε κρίσιμα σημεία των σετ, η να αντικαταστήσουν κάποιον αν παραστεί ανάγκη γιατί δεν είμαστε δα και η πιο τυχερή ομάδα στον κόσμο. Στο ραντεβού με τα αστέρια δεν πρέπει ο Θρύλος να είναι μόνος του. Και δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι που τρέχουν στον Άλιμο, στην Χαλκίδα, στην Ηλιούπολη, να βοηθάνε τις ομάδες μας στα «δύσκολα» ματς, είμαστε και όλοι οι υπόλοιποι που «ασχολούμαστε» κυρίως με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι άλλο να παρακολουθούμε όλα τα τμήματα, άλλο να τα ενισχύουμε οικονομικά και εντελώς διαφορετικό να πηγαίνουμε στα σημαντικά ματς. Είναι φύσει αδύνατον να γεμίζουμε όλα τα γήπεδα σε όλα τα αθλήματα. Στα ντέρμπι όμως και στα ευρωπαϊκά ματς επιβάλλεται να δίνουμε όλοι βροντερό παρών. Να «παλεύουμε» όλοι μαζί για το μεγαλείο του Θρύλου.

Να βοηθάμε τους αθλητές μας για την επίτευξη των στόχων. Καταλαβαίνω απόλυτα τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν. Πληθώρα αγώνων, έξοδα μετακίνησης, ακόμη και τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να πηγαίνουμε στα γήπεδα όπου αγωνίζονται τα τμήματα μας. Είμαστε όμως και τόσοι πολλοί. Και τα γήπεδα μας δεν είναι στρούγκες να φαίνονται γεμάτα με 400-500 άτομα. Πρέπει να βρούμε τον χρόνο και τον τρόπο να στηρίζουμε δια ζώσης όλα τα τμήματα όμως στα σημαντικά ματς. Ποιος δεν θέλει όλους τους τίτλους; Ποιος δεν θέλει να φτάσουν οι ευρωπαϊκές πορείες μέχρι τέλους; Όλοι το θέλουμε. Και επί τη ευκαιρία, να μιλήσουμε λίγο για το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ και τις βαριές ήττες στην Ευρωλίγκα. Ξέραμε εκ των προτέρων την δυναμική της διοργάνωσης. Ότι δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό το επίπεδο και αγωνιστικά και από θέμα μπάτζετ. Ως Πρωταθλητές δεν επιλέξαμε να αγωνιστούμε σε κατώτερη διοργάνωση. Όλα τα ματς είναι μια εμπειρία, κάτω από δύσκολες συνθήκες και βοηθάνε τις αθλήτριες ώστε να παρουσιαστούν σε καλύτερη κατάσταση όταν θα καίει η μπάλα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Συν το ότι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε μετά την φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα στο Γιούροκαπ, από καλύτερη θέση προερχόμενοι από την Ευρωλίγκα. Πέρα από τα οικονομικά οφέλη στα έσοδα από την συμμετοχή μας. Μην «πυροβολείτε» συνεπώς και μην «αγανακτείτε» κάποιοι. Προσπαθούμε να διατηρούμε ανταγωνιστικά και σε επίπεδο Πρωταθλητισμού και τα 6 ομαδικά μας τμήματα. Να διακριθούν όλα στην Ευρώπη και ει δυνατόν να έρθουν κ άλλα ευρωπαϊκά τρόπαια. Όχι μόνο φέτος αλλά όλα τα χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας σε όλον τον οργανισμό που να μην στεναχωριέται αν δεν κερδίζουμε η αν δεν επιτυγχάνονται οι στόχοι. Και προπάντων μην  ξεχνάτε ότι παλεύουμε μόνοι εναντίον όλων. Άλλοι δεν έχουν όλα τα τμήματα, άλλοι απλά συμμετέχουν, άλλοι φοροδιαφεύγουν,  κ όλοι μαζί επιλέγουν σε ποιο τμήμα θα μας χτυπήσουν. Η τροπαιοθήκη μας είναι η απάντηση σε όλους. Κοπιάστε και φέτος. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να την γεμίσουμε.