Δεν δεχόμαστε να θέλουν αυτοί την νίκη, περισσότερο από εσάς!

Τι νομίζατε ψυχούλες μου; Ότι θα σας άφηνα έτσι; Οι αιώνιοι ψεύτες είστε καταδικασμένοι να πίνετε το πικρό ποτήρι μέχρι τέλους και με απαντήσεις αληθινές όχι με μυθεύματα η προπαγάνδα. Ούτε την Μπάνια Λούκα δεν μπορέσατε να κερδίσετε εκτός έδρας ξυπόλητοι. Συνεχίζεται λοιπόν η «κατάρα» χωρίς διπλό επί 15 χρόνια! Η ουσία όμως δεν είναι στα χρόνια αλλά σε ποιες διοργανώσεις και με ποιες ομάδες δεν φέρατε ένα διπλό.

Γιατί συκοφάντες πέφτατε με λύσσα πάνω στον Ολυμπιακό όταν δεν κέρδιζε ομάδες από το Τσάμπιονς Λιγκ στις έδρες τους. Μέχρι εκεί έφτανε το μίσος σας. Θα σας θυμίσω εγώ λοιπόν ποιες ποδοσφαιρομάνες ήσασταν ανίκανοι να κερδίσετε στην έδρα τους. Ξεκινάμε… Κοπενγχάγη, Ρουμπίν Καζάν, Μάριμπορ, Σταντάρ Λιέγης, Δυναμό Μόσχας, Εστορίλ, Μακάμπι, Μπόρατς είναι οι ακαταμάχητες έδρες που αγωνιστήκατε και φύγατε με το κεφάλι σκυφτό.

Δεν σας έβαλα μέσα κάποιες «καλές», για να μην μεγαλώσει η απογοήτευση. Εκτός από τις δυο πρώτες όλες οι άλλες ήταν στο Γιουρόπα και πρόσφατα στο Κόνφερενς. Εντάξει είμαστε; Εντάξει… Για να μην μιλήσουμε για βαθμολογικές θέσεις, για τρόπαιο ευρωπαϊκό, για τα διπλά μας μόνο πέρσι , με Φερεντσβάρος, Μακάμπι, Άστον Βίλα. Σε ποιους ρε πάτε να πουλήσετε παπάτζες για πορείες φέτος;  Να προκριθείτε από όμιλο με Τζουγκάρντεν, Ελσίνκι, Νιου Σεντς, Δυναμό Μίνσκ και Μπόρατς; Στο Κόνφερενς που δεν θα συμμετέχουν φέτος οι 8 αποκλεισμένες ομάδες του Γιουρόπα όπως ήταν μέχρι πέρσι; Και μου θέλετε και συγκρίσεις ρε ανύπαρκτοι; Η ψαλίδα όχι απλά έχει μεγαλώσει, αλλά έχει γιγαντωθεί. Όχι με κιάλια, ούτε με τηλεσκόπιο δεν σας βλέπουμε. Κάνατε πάλι επιστράτευση στο ΟΑΚΑ , με λαϊκή απογευματινή με μας, γιατί αλλιώς μόνοι τους δεν πάνε ούτε σε καφετέρια να σας δουν.

Με νίκη του Ολυμπιακού, τελειώνει από Οκτώβρη το Πρωτάθλημα για σας. Μην τους «αναστήσεις» ρε Θρύλε. Τα κάνεις κάτι τέτοια. Ξεφτίλισε τους μέσα στην έδρα τους, μπροστά στους οπαδούς τους. Γίνε εσύ το έναυσμα για νέες διαδηλώσεις εναντίον του «μπροστινού» τους. Και ας είσαι ανέτοιμος, ας έχεις ελλείψεις, ας μην σου έχουν βγει κάποιοι παίχτες. Αυτά τα ματς τα κερδίζει η ψυχή και το πάθος. Όλους όσους διαλέξεις να αγωνιστούν Μεντί, είτε βασικοί, είτε ως αλλαγές πρέπει να είναι πανέτοιμοι στο 100%, ανεξαρτήτως ονομάτων. Δεν είναι ματς για πειράματα, για εκτεταμένο ροτέϊσον, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής ανέτοιμοι. Όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις στα τρία επόμενα παιχνίδια. Για αυτούς η νίκη θα είναι το φιλί της ζωής, όχι για μας. Εμείς την θέλουμε για τους λόγους που ισχύουν από τις 10 Μαρτίου του 1925. Πάντα θα είναι μια νίκη απέναντι στην μπόχα- βρώμα του συστήματος . Η επικράτηση της λαϊκής μαγκιάς απέναντι στους φλώρους. Μια επικράτηση απέναντι στους κρατικοδίαιτους γλείφτες, που τους συντηρούν όλα τα καθεστώτα. Δεν υπάρχει δεν ξέρω για κανέναν σας. Από την στιγμή που ανήκετε στον Ολυμπιακό, όλα αυτά οφείλετε να τα ξέρετε, είναι ανήκουστο να μην σας τα έχουν μεταφέρει. Απαιτούμε νίκη και το 48ο να έρχεται συνεχώς και πιο κοντά στο λιμάνι. Η Ευρώπη είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Θα ασχοληθούμε ξανά όταν έρθει η σειρά της Μάλμε.

Παίξτε σαν Ολυμπιακός. Εμφάνιση όπως με τον Άρη πχ απαγορεύεται να ξαναδούμε. Δεν δεχόμαστε να θέλουν αυτοί περισσότερο την νίκη από εσάς, δεν δεχόμαστε να παίξουν αυτοί σκυλιασμένα και εσείς με υπεροψία, δεν δεχόμαστε να τους αναστήσετε. Ο «πεθαμένος» δεν «κλάνει». Όποιος νοιώθει ανέτοιμος, κουρασμένος κλπ ας το πει στον κόουτς να μην τον υπολογίζει. Όσοι παραταχθείτε οφείλετε να αφήσετε πνεύμα και σώμα στο γήπεδο μέχρι η λήξη να σας βρει νικητές. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για αυτό το παιχνίδι.