Πάμε Ολυμπιακάρα μου!

Ο Ολυμπιακός ONEX στο Βόλεϊ αντρών την Τετάρτη δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς αντιμετωπίζοντας την Λας Πάλμας στο Ρέντη , στα πλαίσια των προκριματικών για την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για τα αστέρια, ο Ολυμπιακός ONEX ανήκει στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και εκεί επιβάλλεται να αγωνίζεται. Για την ακρίβεια έχουμε κάνει μεγάλες θυσίες για να είμαστε παρόντες στα μεγάλα ραντεβού, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις μας απέναντι σε ισχυρές ομάδες. Τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά. Μια 4άδα ξένων που αρκετές ομάδες θα ζήλευαν αποτελούμενη από τους Τράβιτσα, Ατανασίεβιτς, Πέριν, Παγένκ, με Έλληνες διεθνείς όπως οι Τζούριτς, Κουμεντάκης, Τζιάβρας και με ένα αναγνωρισμένης αξίας Ιταλό τεχνικό στον πάγκο, τον  Γκαρντίνι, στο αγωνιστικό κομμάτι, μαζί με την δική μας βοήθεια, καλούμαστε να γράψουμε ξανά Ιστορία.

Το εξωαγωνιστικό κομμάτι έχει μεγαλύτερη αξία για μένα. Γιατί όλες οι ομάδες, αν θέλουν , αν μπορούν, ( εμείς και θέλουμε και μπορούμε πάλι με την στήριξη του κόσμου μας), φέρνουν ανάλογα ονόματα να αγωνιστούν. Γήπεδο όμως που να πληροί τις προϋποθέσεις για να αγωνίζονται στο κορυφαίο επίπεδο δεν «φτιάχνουν». Γιατί για όλους όσους το κρύβουν επιμελώς, χωρίς να είναι το Ρέντη ιδιοκτησία μας (ενοικιαστές είμαστε), κάθε χρόνο, κάθε μέρα το βελτιώνουμε. Και «άλλοι» σύλλογοι, φιλοξενούνται σε γήπεδα που δεν τους ανήκουν αλλά δεν βάζουν μία. Αντιθέτως εμείς σεβόμαστε τόσο τους αθλητές μας ( και τα δύο τμήματα, αντρικό και γυναικείο), όσο και τον κόσμο μας, για να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους οι μεν στις καλύτερες δυνατές συνθήκες, και για να περνάνε ευχάριστα τις ώρες τους οι οπαδοί μας.

 Με χρήματα που προέρχονται από τον κόσμο μας επενδύουμε στις εγκαταστάσεις, από φωτισμό, αποδυτήρια, γυμναστήριο, κερκίδες, πυρασφάλεια, τάραφλεξ μέχρι τα αποχωρητήρια, και τους ηλεκτρονικούς πίνακες (δύο κιόλας).

 

Πόσοι ξέρουν ας πούμε ότι αποτελεί προπονητήριο και της Εθνικής ομάδας Βόλεϊ τους καλοκαιρινούς μήνες με τα έξοδα να βαραίνουν τον Ολυμπιακό; Και το Κράτος βλέπει εμάς να επενδύουμε και άλλους να φοροδιαφεύγουν ίσως; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν επενδύουν. Και εμείς θα μπορούσαμε να επενδύσουμε τα χρήματα αυτά φέρνοντας ακόμη καλύτερους αθλητές , και να «κλειδώναμε» όλους τους εγχώριους τίτλους αλλά προσωπικά το θεωρώ ντροπή να τους φέρνουμε να αγωνίζονται σε χρέπια. Πέρα από το γεγονός ότι δεν θα μας έδινε άδεια η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία να συμμετέχουμε στην κορυφαία διοργάνωση της. Πορευόμαστε με το βλέμμα στο μέλλον. Ότι φτιάχνουμε είναι σίγουρο ότι η ανταπόδοση θα έρθει μελλοντικά.

Το μόνο που ζητάμε είναι να αγκαλιάσει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού και το Βόλεϊ, να έρχεται να απολαμβάνει υψηλού επιπέδου παιχνίδια, να έρχονται και οι οικογένειες στο γήπεδο ακόμη και στα μικρά παιχνίδια και τα παιδιά που ακολουθούν τον Ολυμπιακό παντού σε όλα τα αθλήματα , σε όλα τα γήπεδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα είναι κρίμα και άδικο να δώσουμε την Τετάρτη μια τόσο σημαντική μάχη και να μην στηρίξουν την προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσότεροι. Ο Ολυμπιακός ONEX θα την δώσει έχοντας στα πόδια του μόνο δύο επίσημα ματς, αντιμετωπίζοντας προβλήματα τραυματισμών, αλλά με πίστη ότι θα βγει νικητής. Πάμε Ολυμπιακάρα μου.

Υ.Γ.1… Με τον Ατρόμητο σε λίγες ώρες δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η νίκη.

Υ.Γ.2… Η ομάδα μπάσκετ δεν είναι έτοιμη ακόμη. Δεν ανησυχώ όμως καθόλου ανεξαρτήτως σημερινού αποτελέσματος στο Σούπερ Καπ. Ξέρω ότι θα τα δώσουν όλα. Θα βρουν την χημεία τους , τους ρόλους τους και τον ρυθμό τους. Και φυσικά άλλα είναι τα ματς Πρωταθλήματος και άλλα της Ευρωλίγκα όσον αφορά το ρόστερ.