«Βόθρε» πονάς, για αθέμιτο ανταγωνισμό εσύ ειδικά, μη μιλάς

Μπα; Μου μάθατε και τον αθέμιτο ανταγωνισμό; Μαθαίνετε λόγω πόνου νέες λέξεις ψυχούλες μου; Τόσες δεκαετίες που ήσασταν κρυμμένοι ρε πιόνια; Εσείς ρε δεν ήσασταν που χασκογελάγατε με την αγορά της Νότιγχαμ απο τον Μαρινάκη; Εσείς δεν πανηγυρίζατε όταν έχανε την άνοδο; Εσείς δεν λέγατε μόλις ανέβηκε ότι θα παρατήσει τον Ολυμπιακό; Εσείς δεν πανηγυρίζατε όταν δεν μας έβγαιναν οι παίχτες που προερχόντουσαν απο το νησί; Τώρα τι έγινε; Σας πετάχτηκαν έξω οι αιμοροϊδες απο το καθισιό και το σφίξιμο;

Οι δανεικοί που φέρνουν οι ομάδες σας, δεν αγοράστηκαν απο τις ομάδες που τους πήρανε; Που είτε δεν έπιασαν, είτε τους έδιναν για να πάρουν ματς στα πόδια τους; Ποια η διαφορά τώρα με τον Κάρμο; Επειδή ο ιδιοκτήτης είναι ο ίδιος; Ας πάνε και οι Πρόεδροι σας να αγοράσουν ομάδες απο την Τσάμπιονσιπ, να επενδύσουν, να τις ανεβάσουν, να τις κρατήσουν στην Πρέμιερ Λιγκ και να κάνουν ανάλογες κινήσεις και μεταγραφές.

Που ήσαστε ρε πιόνια να μας μιλήσετε για τον αθέμιτο ανταγωνισμό στα ερασιτεχνικά σωματεία που δημιουργείται απο την φοροδιαφυγή και με το Κράτος να συνεχίζει να σιωπά; Που ήσασταν ρε πιόνια να μας μιλήσετε για τον αθέμιτο ανταγωνισμό, επί δεκαετίες, απο την επιλεκτική χρηματοδότηση απο το Κράτος στα γήπεδα της Πυλαίας, της Φιλαδέλφειας, της Λεωφόρου, και του Βοτανικού; Πόσα εκατοντάδες εκατομμύρια έχει «δώσει» το κράτος στα σωματεία, για την κατασκευή και την συντήρηση τους, και πόσα στον μονίμως άστεγο Ολυμπιακό; Πόσα έσοδα περισσότερα είχαν τόσα χρόνια, όταν ο Ολυμπιακός πλήρωνε για να παίζει στο Καραϊσκάκη στην ΕΟΑ; Έχει έστω ένα αποκλειστικά δικό του γήπεδο ο Ολυμπιακός σε τόσα αθλήματα; Δεν υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός ρε στημένοι, με την παραχώρηση του ΟΑΚΑ; Τόσα χρόνια γιατί δεν έφτιαχναν καθίσματα, παρκέ, κλπ, και το έκαναν παρά μόνο όταν τους δόθηκε τσάμπα απο το κράτος, μαζί με το πάρκινγκ και ένας Θεός ξέρει τι άλλο θα αποκαλυφθεί; Έχουν η όχι περισσότερα έσοδα απο εισιτήρια και διαρκείας λόγω χωρητικότητας  πλέον και ως ιδιοκτήτες;

Μιλάτε για τα διαρκείας στο μπάσκετ ρε πιόνια (και ακόμη δεν έχει αρχίσει η διάθεση τους σε νέους κατόχους). Για ποια διαρκείας όμως; Για αυτά που απέχουν οπτικά και χωροταξικά “έτη φωτός” απο τον αγωνιστικό χώρο του ΣΕΦ; Που κανονικά θέλει κατεδάφιση και να ανεγερθεί στην θέση του σύγχρονο αμιγώς μπασκετικό γήπεδο; Το κράτος ρε στημένοι φραγκοφονιάδες, επι δεκαετίες δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ στον Ολυμπιακό για εγκαταστάσεις. Ούτε ένα, εν αντιθέσει με όλους τους υπόλοιπους. Αντιθέτως μόνοι μας συντηρούμε όλα τα γήπεδα που αγωνιζόμαστε. Και σας βάζουν ρε πιόνια του «βόθρου» να μας κουνάτε το δάχτυλο της ηθικής; Και αυτά που λέμε εμείς δεν είναι ούτε προπαγάνδα, ούτε σκευωρίες, είναι η αλήθεια.

Μου πήρατε σβάρνα τα σόσιαλ μίντια, με τα τρολάκια σας να δημιουργήσετε εντυπώσεις και θέμα που υπάρχει μόνο στην αρρωστημένη σας φαντασία; Δεν ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός το σβήσιμο χρεών; Δεν ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός η ύπαρξη παραρτημάτων; Δεν ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός η «δική» τους ΕΠΟ που πανηγυρίζατε κιόλας; Δεν ήταν και είναι αθέμιτος ανταγωνισμός οι λυκοφιλίες για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού; Είτε κόβοντας του βαθμούς, είτε στις ψηφοφορίες, είτε «ανοίγοντας» τα πόδια στους αντιπάλους του για τον τίτλο; Δεν ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός ο ορισμός Κυπέλλου χωρίς θεατές και με διαιτητές που όρισε η Κυβέρνηση;;;;; Δεν ήταν αθέμιτος ανταγωνισμός η τέλεση του τελικού Αυγουστιάτικα με τα περσινά ρόστερ; Και μου ξεσηκωθήκατε ψυχούλες μου για τον ερχομό του Κάρμο; Όταν πουλιόταν η Ξάνθη σε σερβιτόρο ήσασταν σε χειμερία νάρκη ρε παχύδερμα; Στον αθέμιτο ανταγωνισμό περιλαμβάνονται και οι Πλατανιάς, Βέροια και Άρης ρε ηθικοί; Πόσο θα στοιχίσει ο Κάρμο στον Ολυμπιακό, ξέρετε; Την τύφλα σας την μαύρη ξέρετε.

Μόλις τελειώσουν οι μεταγραφές μην ξεχάσετε να μας δείξετε και την τελική χρηματιστηριακή αξία των ρόστερ. Τα άδεια καθίσματα σε Φιλαδέλφεια και ΟΑΚΑ τα μετρήσατε η ακόμη; Τις αποδοκιμασίες τις ακούσατε η όχι; Για την βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ θα ενημερώνετε τον κόσμο; Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο γραφείο εκκενώσεις βόθρων ο “αχόρταγος”.

Υ.Γ.1... Λογικά δεν υπήρχε επιδότηση της εκδρομής στην Γαλλία.

Υ.Γ.2... Το πιάσατε το υπονοούμενο, έτσι; Δεν είστε δα και τίποτε χαϊβάνια. 

Υ.Γ.3... Η μήπως είστε; 

Υ.Γ.4... Επιστράτευση ΟΑΚΑ 50 χρόνια μετά! Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας, φύλλο πορείας, βεντάλια, ξηρά τροφή και παγουρίνο.