Δοξάστε το όνομα της Ελλάδας και του Ολυμπιακού μας

Απολαύστε το «ταξίδι». Ζήστε τις στιγμές που με τόσο κόπο εσείς δημιουργήσατε. Όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής υφηλίου θα είναι στραμμένα επάνω σας. Έτσι κι αλλιώς, γράψατε ήδη ιστορία, μόνο και μόνο με την συμμετοχή σας στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Και που, ε; Στο θρυλικό «Maracana» απέναντι στην οικοδέσποινα Φλαμένγκο. Μπορείτε να το φτάσετε μέχρι τέλους. Δοξάστε το όνομα της Ελλάδος και του Ολυμπιακού μας. Ό,τι και αν γίνει, μπήκατε στο πάνθεον της ιστορίας. Παλέψτε χωρίς άγχος, ξεδιπλώστε το ταλέντο σας, ζήστε το όνειρο που κάνατε πραγματικότητα. Μας κάνατε υπερήφανους με την εντυπωσιακή πορεία στα γήπεδα της Ευρώπης! Τώρα, ήρθε η ώρα να μας απογειώσετε φέρνοντας, γιατί όχι, το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα στο ποδόσφαιρο.

Σε έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί. Παίξτε με την ψυχή, το πάθος και την καρδιά που, ούτως η άλλως, διαθέτετε εν αφθονία. Δεν υπάρχει η λέξη αποτυχία αύριο (24/8), ακόμη και αν δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να σας πει, ποιος και τι; Οι κορυφαίες ομάδες του πλανήτη θα είναι εκεί και θα σας παρακολουθούν. Να δουν από κοντά ποιοι ήταν εκείνοι που απέκλεισαν την Λέτσε, την Γκαμπάλα, την  Ίντερ, την Λανς, την Μπάγερν, την Ναντ στον ημιτελικό και συνέτριψαν στον τελικό την Μίλαν με 3-0.

Ο τελικός είναι το επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται στις Ακαδημίες στο Ρέντη και είναι ευχή όλων μας, όσο το δυνατόν περισσότεροι να εξελιχθείτε μέσα από την δουλειά και να στελεχώσετε την επαγγελματική ομάδα, που τόσο ανάγκη έχει από Ελληνόπουλα γαλουχημένα με την ιδέα του Ολυμπιακού. Με ταλέντα που ανδρώθηκαν στον σύλλογο, ξέρουν που βρίσκονται και κουβαλάνε την τεράστια ευθύνη να συνεχίσουν να γράφουν ακόμη πιο ένδοξες σελίδες από αυτές που έγραψαν τα «ιερά τέρατα» που έχουν κατά καιρούς φορέσει την ερυθρόλευκη. Αυτή η φανέλα δεν έχει όρια, δεν φτάνει ποτέ το ταβάνι της, γιατί έχει το βλέμμα του δαφνοστεφανωμένου στραμμένο μόνιμα στον Ουρανό. Στις επιτυχίες και στα παιδιά που δεν βρίσκονται μεταξύ μας.

Η συμμετοχή της Κ19 στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου απλά απέδειξε περίτρανα, για μια ακόμη φορά, ποιος νοιάζεται και επενδύει για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, και ποιοι ως καλό εννοούσαν να πάρουν τον έλεγχο του στα χέρια τους. Το σκάνδαλο με την ομάδα Β’ που ουσιαστικά ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να την διαλύσει, με τα «εγκληματικά σφυρίγματα», τις αφαιρέσεις βαθμών, τους απαράδεκτους αγωνιστικούς χώρους που εγκυμονούσαν κινδύνους για όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές και τα «παιχνίδια» ανόδου «δικών» τους ομάδων, τα λέει όλα.

Δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον Ολυμπιακό πουθενά! Τα δυο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατακτήσαμε και οι βαθμολογίες Ολυμπιακού και Ελλάδος στην UEFA (εδώ και χρόνια, όχι μόνο φέτος) αναδεικνύουν την ανικανότητα των υπολοίπων σε όλο της το μεγαλείο. Σας αναγκάσαμε να βλέπετε από τον καναπέ τις Ευρωπαϊκές επιτυχίες του Θρύλου, ζήστε τώρα και τις ανεπανάληπτες στιγμές των παιδιών του Πειραιά, στο «Maracana» της Βραζιλίας. «Καλή τηλεθέαση» σε μας και άντε γειά, σε όλους τους ψεύτες, τους στημένους, τους μίζερους και τους κομπλεξικούς που θα αγωνιούν μη τυχόν και το σηκώσουμε. Καλή επιτυχία, ρε αλάνια!