Ημέρα γεμάτη Θρύλο, πέντε ματς σε τρία αθλήματα! (photos)

Τι ευλογία να είσαι Ολυμπιακός… Πόσο σπουδαίος είναι να είσαι φίλος αυτής της ομάδας, να είσαι κομμάτι αυτού του τεράστιου πολυαθλητικού Συλλόγου… Να έχεις μέσα σε μια μέρα να δεις πέντε ματς Ερασιτέχνη και να… χορταίνεις Ολυμπιακό! Αυτό συμβαίνει και το Σάββατο 29/10. Ημέρα Ολυμπιακού σήμερα και μάλιστα με δύο ντέρμπι αιωνίων! Η αρχή με πόλο Γυναικών (15:00), η συνέχεια με πόλο Ανδρών με Παναθηναϊκό (17:00), μπάσκετ Γυναικών (18:30), συνέχεια έχει ντέρμπι αιωνίων για το βόλεϊ Γυναικών (21:15) και το φινάλε με βόλεϊ  Ανδρών (21:30) σε μια γεμάτη μέρα!

Πάμε να δούμε αναλυτικά:

Πόλο Γυναικών (15:00)

Τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα συνεχίζει το Σάββατο (29/10) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης υποδέχονται στις 15:00 την ΑΕΚ στο Παπαστράτειο, για την 4η αγωνιστική της Α1, με στόχο το «τέσσερα στα τέσσερα». Μετά την εκτός έδρας νίκη (5-21) επί της ΝΕ Πατρών, για την 3η «στροφή», τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στο κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να διευρύνουν κόντρα στις «κιτρινόμαυρες», το νικηφόρο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Πόλο Ανδρών (17:00)

Τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα θέλει να διευρύνει η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία επιστρέφει στο Παπαστράτειο, μετά το «διπλό» (2-8) επί του Υδραϊκού στη Γλυφάδα, για την 3η αγωνιστική. Το Σάββατο (29/10) στις 17:00 (ΕΡΤ Sports 4), οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται τον Παναθηναϊκό στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 4η «στροφή» της Α1 και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, ώστε να κάνουν το «τέσσερα στα τέσσερα».

Mπάσκετ Γυναικών (18:30)

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει το Σάββατο (29/10) η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Μετά τη «μάχη» με την Μπουρζ στη Γαλλία, στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων της EuroLeague, οι νταμπλούχες Ελλάδας φιλοξενούν στις 18:30 τις Εσπερίδες στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ, για την 4η αγωνιστική της Α1. Οι «ερυθρόλευκες», που μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, θέλουν να κερδίσουν και την ομάδα της Καλλιθέας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να πετύχουν το «τέσσερα στα τέσσερα». Υπενθυμίζεται, ότι την Τετάρτη (2/11) το απόγευμα (18:00), τα κορίτσια του Θρύλου θα υποδεχθούν την Πολκόβιτσε στο ΣΕΦ, για τη 2η «στροφή» των ομίλων της EuroLeague.

Βόλεϊ Γυναικών (21:15)

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (29/10). Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν στις 21:15 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι, για τη 2η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «διπλό». Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (3-1) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», κόντρα στην ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στις «πράσινες», ώστε να κάνουν το «δύο στα δύο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Βόλεϊ Ανδρών (21:30)

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (0-3) στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού δίνει το πρώτο της ματς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Το Σάββατο (29/10) στις 21:30 (EPT 3), οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Φοίνικα Σύρου στο Ρέντη, για τη 2η αγωνιστική της Volley League, με στόχο το «δύο στα δύο» και ένα ακόμα πολύτιμο τρίποντο.