Επέμβαση ο Τσουρούτας

Σε επέμβαση στο αριστερό γόνατο υποβλήθηκε ο Γιώργος Τσουρούτας. Ο αθλητής του τμήματος Ξιφασκίας του Ολυμπιακού αντιμετώπιζε εδώ και ένα χρόνο πρόβλημα, μιας και είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, αλλά διεκδικούσε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και συνδυασμό με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα είχε αποφασίσει να αγωνίζεται με βοηθητική επιγονατίδα.

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για την επέμβαση. Έτσι, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών της Κλινικής Παλαιού Φαλήρου για να υποβληθεί στην επέμβαση αποκατάστασης.

Μάλιστα, ο ίδιος, μιλώντας στο osfp.gr, ευχαρίστησε τον γιατρό κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε. "Πρώτα από όλα  είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον γιατρό κ  Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο και από την ψυχολογική υποστήριξη και από την ιατρική δουλειά.  Εκτός από εξαίρετος επιστήμονας είναι και πολύ καλός άνθρωπος και τον ευχαριστώ για όλα. Τώρα προέχει η πορεία της αποθεραπείας μου η οποία χρονολογικά  οριοθετείται στους έξι μήνες, αν ακολουθηθεί ο προγραμματισμός".

Η επιστροφή του Γιώργου Τσουρούτα στην ενεργό δράση υπολογίζεται σε έξι μήνες...