Προπαγάνδα με ψευδή στοιχεία στον ΣΚΑΪ…

Ξέρω, γίνομαι εγώ κακός… Βγήκε ο δημοσιογράφος Σάλτας να κάνει ένα θέμα στην εκπομπή “Kick off” του ΣΚΑΪ. Ένα θέμα που ήταν ξεκάθαρα αφιερωμένο στη στοχοποίηση του βοηθού διαιτητή Λάμπρου, που ήταν στον αγώνα Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός.

Ο δημοσιογράφος έκρινε ότι ο συγκεκριμένος βοηθός είναι ανίκανος να παίξει ματς, προσωπική του άποψη, όπως νομίζει κανείς. Έκανε λόγο για τους διεθνείς ορισμούς του και τον… χρέωσε στην υπάρχουσα διοίκηση της ΕΠΟ. Μέσω ενός βίντεο-αφιερώματος λοιπόν.

Ελάτε, όμως, που έγινε προπαγάνδα και με ψευδή στοιχεία. Και εδώ θα τα αποκαλύπτουμε, για να μην περνάτε για κορόιδα και πάνω από όλα να βλέπει ο κόσμος τι συμβαίνει. Δεν θα εξαπατάτε τον κόσμο επειδή έτσι θέλετε. Κάποιος προφανώς τους είπε πως ο Λάμπρου είχε παίξει στο Πανθρακικός-Ολυμπιακός 3-4, την περσινή σεζόν. Όντως είχε παίξει. Στο ρεπορτάζ λοιπόν (ο Θεός να το κάνει αν κρίνω από το παρακάτω στοιχείο), αναφέρθηκε ότι ο Λάμπρου κακώς είχε ακυρώσει γκολ του Πανθρακικού. Έδειξε μάλιστα και τη φάση αυτή, που όντως ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού φεύγει από κανονική θέση. Ξέρετε λοιπόν ποια ήταν αυτή η φάση; Ήταν το κανονικό γκολ του Πανθρακικού, το 1-1.

Αυτό που μέτρησε σωστά δηλαδή, παρουσιάστηκε ως γκολ που ακυρώθηκε στην εκπομπή “Kick off” του ΣΚΑΪ. Για αλλοίωση στοιχείων ξεκάθαρα, με στόχο να παραπλανηθεί ο κόσμος και να νομίζουν όλοι πως ο Λάμπρου που έκανε το λάθος εις βάρος του Παναθηναϊκού, είναι του… Ολυμπιακού.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν είναι κακό μια συγνώμη. Τα λάθη είναι ανθρώπινα συνηθίζουμε να λέμε, αλλά στο λάθος του Λάμπρου, το να του χρεώνεις και κάτι ακόμη για να αρέσει στο αφεντικό, είναι διπλό λάθος. Με εκτίμηση πάντα, έτσι;

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ στο 55:40