Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Ο Μαρτς στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ. Ο Λίντελοφ αμέσως μετά ευστοχεί. Μετά από ένα στείρο 0-0 σε 120 λεπτά αγώνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νικά την Μπράιτον με 7-6 στα πέναλτι και προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.

Στη Βαρκελώνη ο Ραφίνια βρήκε τον Φεράν Τόρες και με ψύχραιμο πλασέ αυτός στο 43΄ χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έχει 17 χρόνια να νικήσει στο Καμπ Νου.

Στην Ιταλία η Νάπολι νίκησε στο Τορίνο τη Γιουβέντους με το γκολ του Ρασπαντόρι στις καθυστερήσεις και θέλει ακόμα δύο νίκες στα 7 παιχνίδια που απομένουν για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Στο Μεάτσα ο Ράφα Λεάο άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν απέναντι στη Λέτσε στο 40’ μετά από σέντρα του Τονάλι. Και το έκλεισε μετά από μία ακόμα εντυπωσιακή κούρσα του στο 74’ χαρίζοντας στους ροσονέρι τη νίκη.

Στη Γαλλία η Μαρσέιγ πήρε προβάδισμα μέσα στη Λιόν, με τον Ουντέρ να σκοράρει στο 44′ μετά την απόκρουση του Λόπες.

Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Λακαζέτ στο 68ο λεπτό. Αλλά στις καθυστερήσεις ένα περίεργο αυτογκόλ του Γκούστο χάρισε τη νίκη στους Μαρσεγέζους, που κρατούν τη 2η θέση πίσω από την Παρί.

Πηγή: Megatv.com