Euro 2024: Νίκες για Ισπανία και Τουρκία (video)

Η ανανεωμένη Ισπανία του Λουίς Ντε λα Φουέντε επικράτησε 3 – 0 της Νορβηγίας.

Στο 13ο λεπτό ο Ντάνι Ολμο άνοιξε το σκορ. Στο 84ο λεπτό ο Χοσέλου έκανε το 2 – 0 στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ισπανίας, για να διαμορφώσει το τελικό 3 – 0 και πάλι ο επιθετικός της Εσπανιόλ, κόντρα στους Νορβηγούς που αγωνίστηκαν χωρίς τον Χάαλαντ.

Στο Σπλιτ, η Κροατία προηγήθηκε της Ουαλίας με το δυνατό σουτ του Κράμαριτς. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό με τον Μπρόουντχεντ στις καθυστερήσεις.

Στο Χάμπτεν Παρκ της Γλασκώβης, ο ΜακΓκίν άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό για τη Σκωτία κόντρα στην Κύπρο

Στο δεύτερο μέρος, ο ΜακΤομινέι της Γιουνάιτεντ, πέρασε ως αλλαγή σφράγισε τη νίκη με δύο γκολ. Πρώτα στο 87 και μετά στις καθυστερήσεις για το τελικό Σκωτία – Κύπρος 3 – 0.

Στο Γερεβάν, η Αρμενία προηγήθηκε της Τουρκίας με αυτογκόλ του Καμπάκ. Ωστόσο οι Τούρκοι έκαναν την ανατροπή και ισοφάρισαν πριν τη λήξη του ημιχρόνου με μακρινό σουτ του Κοκτσού.

Τη νίκη στην Τουρκία έδωσε ο Ακτούρκογλου που είχε περάσει ως αλλαγή μετά από πάσα του Ουνάλ.

Σε φιλικό, το Μαρόκο έγραψε ιστορία καθώς νίκησε τη Βραζιλία για πρώτη φορά με 2 – 1. Οι Αφρικανοί προηγήθηκαν στο 29ο λεπτό, με τον Μπουφάλ

Οι Βραζιλιάνοι ισοφάρισαν στο 69’ με τον Κασεμίρο. Ωστόσο δέκα λεπτά αργότερα, ο Σαμπίρι έβαλε φωτιά στο στάδιο της Ταγγέρης με το γκολ της νίκης.

Πηγή: Megatv.com