Γκολ και θέαμα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα (video)

Με πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, η Τραμπζονσπόρ νίκησε τη Φενερμπαχτσέ 2 - 0 στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Τάσος Μπακασέτας δίνει εξαιρετική ασίστ στον Μάξι Γκόμες και ο Ουρουγουανός επιθετικός ανοίγει το σκορ για την Τραμπζονσπόρ απέναντι στην Φενέρμπαχτσε στο 61΄.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τρεζεγκέ. Με τη νίκη αυτήν μείωσαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε.

Εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε και η Σίβασπορ, που προηγήθηκε της Κασίμπασα με γκολ του Ντία Σάμπα στο 14΄.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 39΄ με τον Μπενουάνες. Η Σίβασπορ ωστόσο έφτασε στην επικράτηση με τον Γκραντέλ στο 66΄ να διαμορφώνει το τελικό 2 – 1.

Αργεντινή

Η Αργεντινή συνεχίζει να ζει σε ρυθμούς παγκοσμίου κυπέλλου. Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ετοίμασε ένα χριστουγεννιάτικο βίντεο με άρωμα Μουντιάλ.

Ένα παιδί ανοίγει το δώρο του κάτω από το δέντρο, μέσα στο κουτί βρίσκει το τρόπαιο του παγκοσμίου κυπέλλου και ευχαριστεί τον Λιονέλ Μέσι.

Βραζιλία

Στην Βραζιλία ο στόπερ της Φλαμένγκο, Νταβίντ Λουίζ, ντύθηκε Άγιος Βασίλης και επισκέφτηκε την τοπική ακαδημία του συλλόγου στην φαβέλα Μανγκέιρα.

Εκεί, μοίρασε δώρα και έπαιξε ποδόσφαιρο με τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της βραζιλιάνικης ομάδας.

Πηγή: Megatv.com