Ισοπαλία στο Μπακού, εμείνε τρίτη η Καραμπάγκ

Η Κάραμπαγκ σκόραρε δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα με την Φράιμπουργκ όμως δεν κατάφερε να βρεθεί στην δεύτερη θέση του ομίλου, καταλήγοντας στο Conference League.

Πιο αναλυτικά, η Φράιμπουργκ πήρε προβάδισμα κόντρα στους Αζέρους, με τον Νίλς Πέτερσεν να σκοράρει εύστοχα από τα 11 μέτρα κόντρα Μεχεμεντελίγεφ, στο 25ο λεπτό. 

Το 1-1 ήρθε για τους γηπεδούχους στο 55ο λεπτό, όμως ο διαιτητής ακύρωσε την φάση με χρήση VAR για οφσάιντ. Τρία λεπτά πριν μάλιστα είχε δοθεί και πέναλτι στην Καραμπάγκ, όμως ο ρέφερι τελικά πήρε την απόφαση του πίσω πάλι με την βοήθεια της οθόνης.

Στο 61’ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Μεντίνα, όμως δεν τα παράτησαν με το πολυπόθητο γκολ να έρχεται στις καθυστερήσεις. Εκεί ο Μπαϊράμοφ έκανε μια ωραία σέντρα και ο Ογούσου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ισοπαλία αυτή δεν ήταν αρκετή αφού η νίκη της Ναντ κόντρα στον Ολυμπιακό (0-2), χάρισε στους Γάλλους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Καραμπάγκ: Μαγκομανταλίγεφ, Βέσοβιτς (89’ Χουσεΐνοφ), Μουσταφαζαντά, Μεντίνα, Καφαρκουλίγεφ (89’ Μπαϊράμοφ), Γιάνκοβιτς (89’ Ρομαό), Αλμέιδα (89’ Κουρμπανλί), Κάντι, Σεϊντάγεφ (65’ Μεντβέντεφ), Ζουμπίρ, Οβούσου.

Φράιμπουργκ: Ατουμπολού, Σικέτ (74’ Γκίντερ), Σιλντιλία, Σλότερμπεκ, Γκούντερ, Σάντε, Βάγκνερ, Κεϊτέλ, Βάισχοπτ (74’ Γεόνγκ), Πέτερσεν, Χέλερ (84’ Γκρίφο).