Το φινάλε Σαβιόλα και ο "matador"!

Την εκτίμησή του στην ποδοσφαιρική αξία του Κώστα Μήτρογλου εξέφρασε ο Χαβιέρ Σαβιόλα σε συνέντευξή σε πορτογαλική ιστοσελίδα.

Ο 34χρονος Αργεντίνος επιθετικός, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού στο πρόσφατο παρελθόν μίλησε για την Μπενφίκα, αλλά και την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στο "τιμόνι" της οποίας βρίσκεται πλέον -από το περασμένο καλοκαίρι- ο Ζόρζε Ζέσους.

Ο Σαβιόλα υπογράμμισε στο πορτογαλικό "Dn.pt" ότι ο άλλοτε συμπαίκτης στον Ολυμπιακό είναι σπουδαίος επιθετικός και μάλιστα, τον χαρακτήρισε "matador", δηλαδή "δολοφόνο"!

Ο "Conejo" (σ.σ. "Κούνελος", όπως είναι το προσωνύμιο του Σαβιόλα) αναφέρθηκε και στους Ανδρέα Σάμαρη, Λιούμπομιρ Φέισα, οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν στον Θρύλο, ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται σοβαρά πλέον να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αφού φόρεσε τη φανέλα της αγαπημένης του Ρίβερ Πλέιτ...

"Ο Μήτρογλου είναι μεγάλος επιθετικός, ένας δολοφόνος! Αλλά έχει και δυο πολύ δυνατούς παίκτες να τον βοηθούν από το κέντρο, τους Σάμαρη και Φέισα..." ήταν τα λόγια του Χαβιέρ Σαβιόλα, ο οποίος φέτος μέτρησε 13 συμμετοχές με τη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, στην Ιαπωνία, κόντρα στην Μπαρτσελόνα.