Ο Θρύλος θέλει να... στείλει μήνυμα νίκης!

Ευρωπαϊκή βραδιά, απόψε (14/12), για τον Ολυμπιακό. Στις 22:00, ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Μπάτσκα Τοπόλα, την οποία υποδέχεται στο κεκλεισμένων των θυρών «Γ. Καραϊσκάκης», για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με μοναδικό στόχο το εισιτήριο για το Conference League.

Στο αποψινό μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με τη σερβική ομάδα στον Ναό, ο Κάρλος Καρβαλιάλ πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και θέλει να «μπει» με τον καλύτερο τρόπο, νικηφόρα και με πρόκριση!

Πέρα από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον όμιλο του Europa League και την πρόκριση στο Conference League, στη «μάχη» με τους Σέρβους στο Φάληρο, οι Πειραιώτες θέλουν να στείλουν και ένα ηχηρό μήνυμα νίκης στην κυβέρνηση, μετά την πρωτοφανή τιμωρία τους και τα τελευταία γεγονότα. Εξάλλου, η στοχοποίηση του Ολυμπιακού και του κόσμου του είναι ξεκάθαρη, πρωτοφανή και άκρως προκλητική και φάνηκε από το «λουκέτο» στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα, σε έναν κρίσιμο ευρωπαϊκό ματς με την Μπάτσκα Τοπόλα, σε ένα τόσο σημαντικό «τελικό».

Ο Θρύλος, λοιπόν, θέλει να «πατήσει» τους Σέρβους στο -άδειο- «κάστρο» του, να «σφραγίσει» την τρίτη θέση στον όμιλο του Europa League και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Conference League, κόντρα σε... όλους και σε όλα!