Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού ο Ολιβέιρα!

Με τον Ολυμπιακό να «χτίζει» ήδη την επόμενη ημέρα είναι λογικό να πληθαίνουν και τα σενάρια μεταγραφές. Συγκεκριμένα, στη λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του στόπερ προστέθηκε ένας παλιός γνώριμός του Κάρλος Καρβαλιάλ από την Μπράγκα.

Πρόκειται για τον Πάουλο Ολιβέιρα, τον 31χρονο διεθνή Πορτογάλο στόπερ ο οποίος είχε ενταχθεί στην Μπράγκα από την Έιμπαρ το 2021 κατόπιν εισήγησης του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ο Ολιβέιρα αποτέλεσε βασικό γρανάζι της αμυντικής γραμμής της Μπράγκα επί των ημερών του τεχνικού του Θρύλου, όπως φαίνεται και από τις 43 συμμετοχές που είχε στο ενεργητικό του. Έχει ύψος 1.87μ., είναι δεξιοπόδαρος και καλός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ έχει συμβόλαιο με τον πορτογαλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ωστόσο, ο 31χρονος άσος έχει χάσει φέτος τη θέση του στο βασικό σχήμα. Έχει κληθεί να παίξει σε μόλις επτά αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με 497 συνολικά λεπτά συμμετοχής. Κάτι που ίσως να κάνει τον ίδιο να κοιτάξει αλλού, αλλά και την Μπράγκα πιο δεκτική στο να συζητήσει προτάσεις άλλων ομάδων για να τον παραχωρήσει.

Ο 31χρονος Πορτογάλος στόπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ομάδα της Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Βιτόρια Γκιμαράες, Πεναφιέλ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ειμπάρ.