Δυνατό το πρώτο μήνυμα Καρβαλιάλ στο Ρέντη!

Εποχή Καρβαλιάλ στον Θρύλο. Επίσημα. Με τη «βούλα» και με κάθε επισημότητα. Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή και είναι έτοιμος να προχωρήσει σε νέα μονοπάτια δόξας. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει χάσει χρόνο. Είναι ήδη παρών και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Πειραιά. Έβαλε την προπονητική του φόρμα, με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος και άρχισε ήδη να δουλεύει. Και με το «καλημέρα» έδωσε ήδη το στίγμα του, για την επόμενη ημέρα, στο λιμάνι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει από την πρώτη μέρα ότι δεν ήρθε εδώ για να το πάρει… χαλαρά. Δεν υπάρχει, άλλωστε, αυτή η δυνατότητα και δεν είναι και ίδιος τέτοιος άνθρωπος. Μεθοδικός, με προσοχή στη λεπτομέρεια και με διάθεση για δουλειά και αποτελέσματα. Ο Καρβαλιάλ έδειξε με το «καλημέρα» το τι σκέφτεται. Το τι θέλει και το τι περιμένει. Δεν αστειεύεται. Δεν είναι χαλαρός και είναι στην τσίτα. Έτοιμος για όλα.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες κατέστησε σαφές το εξής: «Όλοι είστε ίδιοι στα μάτια μου και στα μάτια του επιτελείου μας. Είμαστε στον πιο μεγάλο σύλλογο. Στην πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και να τα δίνουμε όλα και έτσι να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά για να τα καταφέρουμε». Ήταν ξεκάθαρος στο ότι θέλει να βλέπει πάθος, αφοσίωση και όχι αδιαφορία.